Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλός πήγε για ποτό στη παμπ με το... αεροπλάνο του

Αυστραλός πήγε για ποτό στη παμπ με το… αεροπλάνο του

Ένας άνδρας στην Αυστραλία αποφάσισε να πάει να πιει ένα ποτό σε μια γειτονική παμπ. Ελλείψει άλλου, διαθέσιμου μεταφορικού μέσου όμως, κατέφυγε στη λύση του… ιδιωτικού του αεροσκάφους, το οποίο μάλιστα και πάρκαρε, θρασύτατα, μπροστά στο μπαρ.

Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε ο 37χρονος Αυστραλός που την περασμένη Παρασκευή πετάχτηκε μέχρι την παμπ, σε έναν κεντρικό δρόμο της κωμόπολης Νιούμαν της Δυτικής Αυστραλίας, με το τύπου Beechcraft μονοπλάνο του. Ατάραχος, βγήκε απ’ το αεροσκάφος, το άφησε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, όπου στεγάζεται η παμπ, και πήγε να πιει τη μπίρα του.

Μάλιστα, πολλοί νόμισαν πως επρόκειτο για κάποια πλάκα λόγω Χάλογουιν, που συνέβαινε εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με τις αγγλοσαξονικές παραδόσεις.

Το αεροπλάνο, ήταν παρκαρισμένο με τον κινητήρα αναμμένο και τα… φτερά να λείπουν (!), συνεπώς η κίνησή του γινόταν μόνο με τις ρόδες. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος της αστυνομίας, Μαρκ Μακένζι, «αυτή η ενέργεια ήταν κάτι πολύ ηλίθιο γιατί εκείνη την ώρα γυρνούσαν παιδιά από το σχολείο και μπορούσε η κατάσταση να εξελιχθεί πολύ άσχημα. Το μόνο που χρειαζόταν είναι ένα δυνατό φύσημα αέρα, καθώς, χωρίς τα φτερά, το αεροσκάφος δεν είναι σταθερό».

Ο Αυστραλός, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, χαρακτηρίζεται από τους ντόπιους ως ένας «γραφικός χαρακτήρας» που ήδη, εξαιτίας της πράξης τους αυτής, είναι «μύθος» στην μικρή κωμόπολη.

Στον άντρα έγινε αλκοτέστ και βρέθηκε να μην έχει κάνει κατανάλωση αλκοόλ, ωστόσο το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι το ότι δεν διέθετε καν δίπλωμα πιλότου για το διθέσιο μονοπλάνο. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες κι αναμένεται να δικαστεί στις 18 Νοεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024