Η Ford ενισχύει την παρουσία της στην κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων, παρουσιάζοντας στο Παρίσι τη δεύτερη κατά σειρά γενιά του S-MAX. Το επιβλητικών διαστάσεων MPV της Ford βασίζεται στο νέο Mondeo και κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειές του πρόκειται να φιλοξενήσει του κινητήρες βενζίνης και diesel των 1,5 λίτρων, που για πρώτη φορά τοποθετήθηκαν στο πρόσφατα ανανεωμένο Focus.

Ανανεωμένα επιστρέφουν τα C-MAX και Grand C-MAX, τα οποία υιοθετούν τις νέες σχεδιαστικές επιταγές της Ford, ενσωματώνοντας στο μπροστινό τους τμήμα τη χαρακτηριστική εισαγωγή αέρα οβάλ σχήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα C-MAX και Grand C-MAX θα προσφέρονται με τους νέους κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρων.

Η επιστροφή της Mustang στους ευρωπαϊκούς δρόμους έχει προγραμματιστεί για την επόμενη χρονιά. Η ευρωπαϊκή εκδοχή της, πάντως, πραγματοποίησε την επίσημη πρεμιέρα της στο Παρίσι. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της ξεχωρίζει ο κινητήρας βενζίνης τεχνολογίας EcoBoost των 2,3 λίτρων, ο οποίος με τη βοήθεια ενός υπερσυμπιεστή καυσαερίων θα αποδίδει 314 ίππους και 434 Nm ροπής.

auto.in.gr