Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Fabia 2015: Στα ενδότερα

Skoda Fabia 2015: Στα ενδότερα

Η Skoda συμπληρώνει σταδιακά το παζλ της προσωπικότητας της νέας Fabia, δημοσιοποιώντας την πρώτη εικόνα από το εσωτερικό της μαζί με πληροφορίες για το gadget εξοπλισμό της ο οποίος θα περιλαμβάνει και την τεχνολογία διασύνδεσης smartphone, MirrorLink.

Μετά την αποκάλυψη των πρώτων εικόνων που αποκάλυψαν το σχεδιασμό της νέας Fabia, η τσεχική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα από το εσωτερικό της.

Αρκεί μια ματιά για να αντιληφθεί κανείς ότι η Fabia υπακούει στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στη Skoda. Σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό του ταμπλό, διακρίνεται για τις απλές γραμμές του με στόχο να προσφέρει την μέγιστη εργονομία και λειτουργικότητα χωρίς να προβληματίσει με αισθητικές ακροβασίες.

Επιπλέον του λειτουργικού σχεδιασμού, η Fabia θα είναι το πρώτο μοντέλο της Skoda που θα διαθέτει την τεχνολογία MirrorLink η οποία, μεταξύ άλλων, επιτρέπει στον οδηγό να συνδέσει -με USB- και να διαχειριστεί εφαρμογές του κινητού του μέσω της κεντρικής οθόνης του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Στις νέες αφίξεις συγκαταλέγονται και το σύστημα διαχείρισης πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα σε συνδυασμό και με τις αντίστοιχες ενδείξεις.

Παράλληλα, η νέα Fabia υπόσχεται περισσότερους έξυπνους χώρους αποθήκευσης οι οποίοι θα λειτουργήσουν παραπληρωματικά, μεγιστοποιώντας τα οφέλη της de facto αύξησης των διαστάσεων του μοντέλου.

Έτσι, εκτός από τους έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους αισθητά αυξημένη είναι και η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ με τον όγκο διαμερίσματος αποσκευών να έχει μεγαλώσει κατά 15 λίτρα, φτάνοντας στα 330 λίτρα -και με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων στα 1.150 λίτρα- μεγέθη που υπόσχονται την πρωτιά στην κατηγορία.

Την αυξητική τάση ακολουθεί και ο θάλαμος επιβατών καθώς όπως χαρακτηριστικά, σημειώνει η Skoda το εσωτερικό έχει αυξηθεί κατά 2,1 εκατοστά κατά πλάτος, στο ύψος των αγκώνων των επιβατών του μπροστινού καθίσματος, με το συνολικό αντίστοιχο μέγεθος τ να φτάνει τα 1,401 μ. Αντιστοίχως ισχύει και για τον ωφέλιμο χώρο των επιβατών του πίσω καθίσματος, που έχει αυξηθεί στα 1,386 μ.

H νέα Fabia θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην προσεχή διεθνή έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στο Παρίσι τον Οκτώβριο.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024