Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολλανδία-Μεξικό για μια θέση στους «8» του Μουντιάλ

Ολλανδία-Μεξικό για μια θέση στους «8» του Μουντιάλ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας  της Ολλανδία με το Μεξικό (19:00) για την «φάση των 16» του Μουντιάλ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 60.342 θεατών «Castelao arena» της πόλης Φορταλέζα, με διαιτητή, τον Πορτογάλο, Πέδρο Προένσα και ο νικητής θα είναι στα προημιτελικά ο αντίπαλος της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας της Ολλανδία με το Μεξικό (19:00) για την «φάση των 16» του Μουντιάλ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 60.342 θεατών «Castelao arena» της πόλης Φορταλέζα, με διαιτητή, τον Πορτογάλο, Πέδρο Προένσα και ο νικητής θα είναι στα προημιτελικά ο αντίπαλος της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα.

Οι Ολλανδοί προκρίθηκαν πανηγυρικά από τον 2ο όμιλο, σημειώνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με παραγωγή δέκα γκολ και προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση στο εμφατικό 5-1 επί της Ισπανίας. Οι «οράνιε» με αρκετά νέα πρόσωπα, όπως οι Φλάαρ και Μπιλντ, έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ομοιογενές σύνολο, με εντυπωσιακό αγωνιστικό προσανατολισμό, που έχει άριστη απόδοση, είτε όταν αναλαμβάνει πρωτοβουλία, είτε όταν δίνει χώρο στον αντίπαλο.

Μ΄έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Σίλεσεν και τους Σνάιντερ, Φαν Πέρσι και Ρόμπεν να δημιουργούν μια τριάδα φωτιά στην επίθεση, οι Ολλανδοί, θεωρούνται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντι τους, θα βρεθεί το Μεξικό που προκρίθηκε ως δεύτερο στον 1ο όμιλο, με τους ίδιους βαθμούς (7) με την Βραζιλία, αλλά με χειρότερη διαφορά τερμάτων. Μάλιστα στον αγώνα με τους οικοδεσπότες, οι Μεξικανοί είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και φυσικά σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Οτσόα, που σταμάτησε τον Νεϊμάρ και την παρέα του.

Ο Μιγκέλ Ερέρα έχει δημιουργήσει ένα σύνολο, που βασίζεται στην ομοιογένεια, την καλή κυκλοφορία της μπάλας και το αγωνιστικό πάθος, ενώ εκτός του εμβληματικού Ράφαελ Μαρκες στην άμυνα, η παρουσία των Περάλτα και Ντος Σάντος στην επίθεση, προκαλούν κινδύνους σε κάθε αντίπαλο.

Στις προηγούμενες έξι φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, η Ολλανδία νίκησε τρεις φορές, το Μεξικό δύο, ενώ ένας αγώνας έληξε χωρίς νικητή.

Οι πιθανές συνθέσεις, έχουν ως εξής:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Λουίς φαν Γκάαλ): 1. Γιάσπερ Σίλεσεν, 2. Ρον Φλάαρ, 3. Στεφαν ντε Φράι, 4. Μπρούνο Μάρτινς Ίντι, 5. Ντάλει Μπλιντ, 6. Νάιτζελ ντε Γιονγκ, 7. Ντάριλ Γιάνμαατ, 8. Τζόναθαν ντε Γκούζμαν, 11. Αριεν Ρόμπεν, 10. Γουέσλι Σνάιντερ, 9. Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

ΜΕΞΙΚΟ (Μιγκέλ Ερέρα): 13. Γκιγιέρμο Οτσόα, 7. Μιγκέλ Λάιουν, 2. Φρανσίσκο Ροντρίγκες, 4. Ράφαελ Μάρκες, 15. Εκτορ Μορένο, 22. Πάουλ Αγκιλάρ, 6. Εκτορ Ερέρα, 18. Αντρες Γκουαρδάδο, 21. Κάρλος Πένια, 10. Τζιοβάνι Ντος Σάντος, 19. Ορίμπε Περάλτα.

Live Blog Live Ολλανδία – Μεξικό

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024