Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 20 ατομικές προσκλήσεις για την ψηφιακή παράσταση «Το περιβάλλον κι εγώ» που θα προβληθεί στο Πλανητάριο την Πέμπτη 12 Ιουνίου και ώρα 17:30 με την ευγενική χορηγία της ΔΕΗ και της OSRAM.

Η προβολή γίνεται στο πλαίσιο της Διήμερης Εθνικής Τελικής Εκδήλωσης που διοργανώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας με θέμα «Προώθηση και Ενίσχυση της Πρωτοβουλίας του Συμφώνου των Δημάρχων στην Ελλάδα: Περισσότεροι συμμετέχοντες, καλύτερα Σχέδια Δράσης στην Ευρώπη» στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 12 – 13 Ιουνίου 2014».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου Seap Plus, τα Σχέδια Δράσης Αειφόρου Ενέργειας και τα στοιχεία περιβαλλοντικής πολιτικής των Δήμων που το ΤΕΕ υποστηρίζει, αλλά και ο ρόλος του ΤΕΕ ως Εθνικού Συντονιστή του ΣτΔ, οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες της νέας προγραμματικής περιόδου, οι μελλοντικές εξελίξεις στην ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ενέργεια και την κλιματική αλλαγή και η ενσωμάτωση των τεχνολογιών βιώσιμης ενέργειας στο δομημένο περιβάλλον.

Οι τυχεροί θα μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το Περίπτερο του ΤΕΕ στον Εκθεσιακό Χώρο του Ιδρύματος Ευγενίδου 40 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ