Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
INTERSPORT Fitness Evening Powered by PUMA!

INTERSPORT Fitness Evening Powered by PUMA!

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου, 18:00 – 20:00, η INTERSPORT, η νούμερο ένα αλυσίδα αθλητικών ειδών, διοργανώνει το INTERSPORTFitnessEveningμε την υποστήριξη της PUMA.

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου, 18:00 – 20:00, η INTERSPORT, η νούμερο ένα αλυσίδα αθλητικών ειδών, διοργανώνει το INTERSPORTFitnessEveningμε την υποστήριξη της PUMA.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 3ο όροφο του TheMallAthens, η Ελένη Πετρουλάκη με την ομάδα της θα παρουσιάσει μέσα από LiveSessions γρήγορους και εύκολους τρόπους εκγύμνασης που μπορούν να εφαρμοστούν ατομικά ακόμα και στο σπίτι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο http://www.intersport.gr/el/events/intersport_fitness_evening. Συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής και με τη συμμετοχή στα LiveSessionsυποβάλλεται συμμετοχή και στην κλήρωση για ένα ζευγάρι PUMAFAAs 300 v3!

Ένα απογευματινό δίωρο γεμάτο fitnesstips, πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα περιμένει όλους τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους!

Η INTERSPORTATHLETICS Α.Ε.Ε. είναι μέλος του Ομίλου FOURLIS. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το Σεπτέμβριο του 2000 και σήμερα έχει δίκτυο 43 καταστημάτων πανελλαδικά. Μέλη του Ομίλου FOURLIS είναι επίσης η INTERSPORT Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου και Τουρκίας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η INTERSPORT είναι η νούμερο 1 αλυσίδα αθλητικών ειδών, με παρουσία σε 42 χώρες, δίκτυο 5.400 καταστημάτων και τζίρο που το 2012 έφτασε τα 10,2 δις Ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.intersport.gr

Η PUMA είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες αθλητικές εταιρίες σχεδιασμού, ανάπτυξης & εμπορίας υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Για περισσότερο από 65 έτη, η PUMA έχει καθιερωθεί στην ιστορία για τη δημιουργία γρήγορων σχεδιαστικών προϊόντων για τους γρηγορότερους αθλητές του πλανήτη. Η PUMA προσφέρει εξοπλισμό επιδόσεων & lifestyle προϊόντα εμπνευσμένα από τον αθλητισμό, σε κατηγορίες όπως Ποδόσφαιρο, Τρέξιμο, Γυμναστική και Fitness, Γκολφ, και Motorsports. Επίσης, έχει συνάψει συναρπαστικές συνέργειες με διάσημα εμπορικά σήματα, όπως Alexander McQueen και Mihara Yasuhiro ώστε να εισάγει καινοτόμα και γρήγορα σχέδια στον κόσμο του αθλητισμού. Ο Όμιλος PUMA κατέχει τα εμπορικά σήματα PUMA, Cobra Golf, Tretorn, Dobotex και Brandon. Η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, απασχολεί περισσότερα από 10.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, και εδρεύει στο Herzogenaurach,Γερμανία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα http://www.puma.com

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024