Πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών συνδυάζει το νέο πρωτότυπο της Hyundai, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το Intrado, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, διακρίνεται για τον εμπνευσμένο σχεδιασμό του αλλά και για τις εξίσου εντυπωσιακές αναλογίες του, οι οποίες παραπέμπουν σε ένα τυπικό SUV.

Βέβαια, η σημαντικότερη ιδιαιτερότητα του πρωτότυπου Hyundai έχει να κάνει με τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του και ειδικότερα για τη δημιουργία του πλαισίου του.

Το τελευταίο αποτελείται από ανθρακονήματα, ενώ οι εξωτερικές επιφάνειες του αμαξώματος είναι κατασκευασμένες από έναν ιδιαίτερα ελαφρύ τύπο χάλυβα, ο οποίος δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στο εσωτερικό του Intrado, το πορτοκαλί χρώμα δημιουργεί μια έντονη αντίθεση με τα εκτεθειμένα τμήματα του ανθρακονημάτινου πλαισίου και τις σκουρόχρωμες επιφάνειες του ταμπλό.

Το πρωτότυπο της Hyundai, το οποίο έχει δημιουργηθεί υπό την επίβλεψη του Petter Schreyer, θα εφοδιάζεται με το νέο υδρογονοκίνητο σύστημα της κορεατικής φίρμας, διαθέτοντας αυτονομία που αγγίζει τα 600 χιλιόμετρα.

Γ.Α

auto.in.gr