Σύσσωμη η ελληνική αποστολή αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης ήταν παρόντες στα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου στο Mobile World Congress, όπου η Ελλάδα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με εθνικό περίπτερο.

Εκτός από τις ελληνικές εταιρίες, τους συμμετέχοντες ακαδημαϊκούς φορείς και τα πανεπιστήμια, έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΕΚΕΕ Κωστής Παπαδημητρακόπουλος και ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος.  

Ο τελευταίος αφού συνομίλησε με καθεμία από τις εταιρίες στο ελληνικό περίπτερο, δήλωσε: «Σε μια περίοδο κρίσιμη για τη χώρα, η ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στηρίζει την εξωστρέφεια των ελληνικών  επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Προς μεγάλη μου ικανοποίηση, βλέπουμε επιτέλους να γίνονται πράγματα που δυστυχώς δεν γίνονταν μέχρι πρόσφατα. Που αποδεικνύουν ότι η απαραίτητη ιδιωτική πρωτοβουλία όταν έχει την ελάχιστη απαιτούμενη αρωγή της ελληνικής πολιτείας μπορεί να τοποθετήσει αξιοπρεπώς τη χώρα μας στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι».

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης- Κωτσής Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «H ελληνική αποστολή συμμετέχει και φέτος με αξιώσεις. Με πίστη στα ελληνικά μυαλά και στους νέους ανθρώπους, η Ελλάδα μπορεί να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στην παγκόσμια οικονομική σκακιέρα».

Σημειώνεται ότι ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) ανέλαβε και φέτος την πρωτοβουλία να οργανώσει την ελληνική συμμετοχή, όπως και πέρυσι.

Διαβάστε επίσης:

Αποστολή: Ελένη Νάτση

    Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ