Ο Βασίλης Τζωρτζάτος και ο Ηρακλής Κωστάρης είναι οι άλλοι δύο καταδικασθέντες για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη που λαμβάνουν πενθήμερες άδειες αλλά επιστρέφουν εγκαίρως και τηρούν τους όρους που τους επιβάλλονται.

Σύμφωνα με Τα Νέα, από τα ηγετικά στελέχη της 17Ν, οι μόνοι που δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα καμία άδεια είναι ο καταδικασμένος ως αρχηγός της οργάνωσης Αλέξανδρος Γιωτόπουλος και ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Όσον αφορά τον Σάββα Ξηρό, που συμπληρώνει την εξάδα των ισοβιτών για τα εγκλήματα της 17Ν, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας όπου και θα παραμείνει φρουρούμενος για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μετά τις ιατρικές εξετάσεις και τη νοσηλεία του ο Σάββας Ξηρός θα επιστρέψει στις φυλακές του Κορυδαλλού για να συνεχίσει να εκτίει την ποινή του.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, οι οποίοι είχαν μοιραστεί το εδώλιο στη δικαστική αίθουσα των φυλακών του Κορυδαλλού και είχαν καταδικαστεί σε πρόσκαιρες ποινές κάθειρξης, αφού εξέτισαν το μέρος της ποινής που τους αναλογούσε σύμφωνα με τη νομοθεσία είναι ήδη εκτός φυλακών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ