Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχεδόν 10 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την επιστροφή του Σέρλοκ

Σχεδόν 10 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την επιστροφή του Σέρλοκ

Σχεδόν 10 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν στο BBC1 την Πρωτοχρονιά για να παρακολουθήσουν την επιστροφή του Σέρλοκ Χολμς στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά. Το τέλος της δεύτερης σεζόν ήθελε τον Σέρλοκ νεκρό (;) και τον Δρ Γουάτσον να επιθυμεί την επιστροφή του.

Σχεδόν 10 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν στο BBC1 την Πρωτοχρονιά για να παρακολουθήσουν την επιστροφή του Σέρλοκ Χολμς στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά.

Το τέλος της δεύτερης σεζόν ήθελε τον Σέρλοκ νεκρό (;) και τον Δρ Γουάτσον να επιθυμεί την επιστροφή του. Στην αρχή της 3ης σεζόν ο Σέρλοκ επανεμφανίζεται για να συνεχίσει να λύνει μυστήρια, όπως και πριν.

Η 3η σεζόν προβάλλεται δύο χρόνια μετά τη δεύτερη.

Την έναρξη του επεισοδίου παρακολούθησαν 9,2 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ τα πρώτα πέντε λεπτά του επεισοδίου (εκεί που ο Σέρλοκ ξανασυναντά τον Γουάτσον) συντονίστηκαν στο τηλεοπτικό κανάλι 9,7 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο νέος αγαπημένος του Χόλιγουντ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (Star Trek, Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή) και ο Μάρτιν Φρίμαν που ερμηνεύει τον Μπίλμπο στο Χόμπιτ.

Ο Σέρλοκ είναι εξαιρετικά δημοφιλής εντός και εκτός Αγγλίας. «Πυρετός» Σέρλοκ έχει καταλάβει τους Κινέζους που ονομάζουν τον βρετανό ντετέκτιβ, curly fu (κατσαρομάλη Σέρλοκ) και βλέπουν πίσω από τη φιλία του με τον Γουάτσον υπόνοιες για ομοφυλοφιλία.

Όταν ο Ντέιβιντ Κάμερον επισκέφθηκε πρόσφατα την Κίνα και άνοιξε λογαριασμό στο weibo (την κινέζικη εκδοχή του Twitter), το πρώτο αίτημα ήταν να επισπεύσει την προβολή του πρώτου επεισοδίου της τρίτης σεζόν.

Η σειρά εκτυλίσσεται στη σύγχρονη Βρετανία και παρουσιάζει έναν Σέρλοκ εμμονικό με την επίλυση μυστηρίων, όχι ιδιαίτερα ευγενικό με τους συνανθρώπους του, ο οποίος καταφέρνει να γίνεται συμπαθής μέσα από τη σχέση που αναπτύσσει με τον περίγυρό του και ιδιαίτερα με τον Γουάτσον.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024