Η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου, «Sorry… Ι’m Greek!» -ανεβαίνει από τις 24 Οκτωβρίου– συνεχώς ανανεομένη καθ’ όλη τη διάρκεια των παραστάσεων ακολουθώντας κατά πόδας την επικαιρότητα στη σκηνή του θεάτρου Βρετάνια.
Η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου, «Sorry… Ι’m Greek!» -ανεβαίνει από τις 24 Οκτωβρίου– συνεχώς ανανεομένη καθ’ όλη τη διάρκεια των παραστάσεων ακολουθώντας κατά πόδας την επικαιρότητα στη σκηνή του θεάτρου Βρετάνια.

Στην εποχή της απόλυτης σιωπής, ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από το κουρασμένο πρόσωπο του τσολιά, μιλάει για την Ελλάδα που σέρνει τα βήματα της στην Ιστορία. Μέσα από τη φιγούρα του τσολιά, ξεφυτρώνουν πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, τα οποία διηγούνται στους Έλληνες τις ιστορίες τους και τη ζωή τους, έτσι όπως έφτασε να γίνει, μετά την παράδοση της χώρας στους δανειστές από τους εγχώριους σωτήρες της ανικανότητας.
Μέσα από τα πρόσωπα που ξεπηδούν, ο λόγος δίνεται και σε αυτούς που πραγματικά έφταιξαν. Σε όσους στήριξαν αυτό το διεφθαρμένο σύστημα, που σήμερα αναγκάζει όλους τους πολίτες να ζουν το μαρτύριο που προσφέρει απλόχερα η διαλυμένη δημοκρατία της χώρας.

Το «Sorry… Ι’m Greek!» δεν είναι μια συγγνώμη προς τους ξένους. Είναι μια σαφής απάντηση σε όλους όσοι αμφισβητούν τους Έλληνες. Δεν είναι ο εγωισμός μιας φυλής, δεν είναι οι αυταπάτες ενός έθνους. Είναι η αληθινή απάντηση από τα βάθη της Ιστορίας. Η σατιρική απάντηση στους “κυβερνιστές” και τους νεοδοσίλογους.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Χορογραφίες: Φρόσω Κορρού
Κοστούμια: Σοφία Ζούμπερη – Δάφνη Ηλιοπούλου
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ

Πρωταγωνιστεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί: Βλαχοπούλου Ελένη, Βενέτης Σωτήρης, Κεφαλέας Φαίδων, Μπράβος Νικόλας, Ρουστέμης Γιώργος, Τσίτσου Γιώτα, Γιώργος Παπανδρέου (σε αντικατάσταση του Νικόλα Μπράβου κάθε Κυριακή μεσημέρι).

Και οι μουσικοί:
Βασίλης Παναγιωτόπουλος (πιάνο)
Σταύρος Δεριζιώτης (μπουζούκι)
Ντίνος Χατζόπουλος (κιθάρα)

Ημερες – Ωρες Παραστασεων
Τεταρτη 7.15 μ.μ.: Ζώνη Α΄ 20 Ε – Ζώνη Β΄ 17 Ε
Πεμπτη 9.00 μ.μ.: Ζώνη Α΄ 20 Ε – Ζώνη Β΄ 17 Ε
Παρασκευη 9.00 μ.μ.: Ζώνη Α΄ 20 Ε – Ζώνη Β΄ 17 Ε
Σαββατο Και Εορτες 9.00 μ.μ.: Ζώνη Α΄ 22 Ε – Ζώνη Β΄ 20 Ε
Κυριακη Μεσημερι 3.30 μ.μ.: Λαϊκη-Γενικη Εισοδος 15 Ε
Κυριακη Απογευμα 7.15 μ.μ.: Ζώνη Α΄ 20 Ε – Ζώνη Β΄ 17 Ε

-Νεανικο Εισιτηριο (Φοιτητες-Μαθητες-Νεοι Εως 28 Ετων): 14 Ε
-Συνταξιουχοι: 14 Ε
-Ανεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας): 10 Ε
(Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις)

Προσφορα
Ενα Εισιτηριο Για Τρεις Διαφορετικες Παραστασεις: 42 Ε
-Θεατρο Βρετανια – «Sorry…I’m Greek»
-Αθηνων – «Ο Πουπουλενιος»
-Μουσουρη – «Φον Δημητρακης»