Λουκία Λυκίδη. Φωτό: Shutterstock


Θα είναι η πρώτη τους επανασύνδεση μετά από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια. Ο χωρισμός τους το 1998 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης είχε περιγραφεί παλαιότερα από την Kate Moss σαν εφιάλτης. Όμως για χάρη του καλού τους φίλου Paul McCartney (η Kate και ο Johnnny είναι πολύ καλοί φίλοι και με την κόρη του Stella) ξέχασαν τις διαφορές του παρελθόντος και επανενώθηκαν για να πρωταγωνιστήσουν στο νέο video clip του πρώην σκαθαριού για το τραγούδι Queenie Eye που γυρίστηκε στα Abbey Road Studio του Λονδίνου.
Στο video clip κάνουν guest εμφανίσεις και άλλα διάσημα αστέρια συμπεριλαμβανομένης της Meryl Streep όμως η κοινή εμφάνιση του Johnnny Depp και της Kate Moss ήταν αυτή που έγινε θέμα.. Και όχι άδικα. Ο χωρισμός τους που γέμισε τα πρωτοσέλιδα της εποχής ανάγκασε την Κate Moss να εισαχθεί σε κλινική με διάγνωση εξάντληση και σε καμία περίπτωση δεν ήταν φιλική.
Ο Sir Paul McCartney εξέφρασε την χαρά του που οι δυο καλοί του φίλοι συμφώνησαν να συμμετέχουν. Και οι δυο τους πάντως  αποδείχθηκαν εξαιρετικά άστατοι στην ερωτική τους ζωή ενώ και οι δυο τους απέκτησαν παιδιά, ο Johnny την Lilly Rose και τον Jack με την Vanessa Paradis και η Moss την Lila Grace με τον εκδότη Jefferson Hack.
H σπάνια επανένωση αναμένεται από όλους με αγωνία.

woman.in.gr