Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός του κτιρίου στην Τσιμισκή κινδυνεύει να μείνει η «Φωκάς»

Εκτός του κτιρίου στην Τσιμισκή κινδυνεύει να μείνει η «Φωκάς»

Δυσοίωνο διαγράφεται, πλέον, το μέλλον των εργαζομένων στο πολυκατάστημα «Φωκάς», στην οδό Τσιμισκή, καθώς η επιχείρηση «έχασε» την προθεσμία και δεν κατέβαλε, όπως είχε συμφωνηθεί, την εγγυητική επιστολή, από οποιαδήποτε πιστώτρια τράπεζα, για το ποσό των 830.000 ευρώ, που οφείλει.

Δυσοίωνο διαγράφεται, πλέον, το μέλλον των εργαζομένων στο πολυκατάστημα «Φωκάς», στην οδό Τσιμισκή, καθώς η επιχείρηση «έχασε» την προθεσμία και δεν κατέβαλε, όπως είχε συμφωνηθεί, την εγγυητική επιστολή, από οποιαδήποτε πιστώτρια τράπεζα, για το ποσό των 830.000 ευρώ, που οφείλει από μη καταβολή ενοικίου, προς την εκμισθώτρια μονή Αγίας Θεοδώρας.

Την Τρίτη το ηγουμενοσυμβούλιο της μονής θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα. Εκτίμηση είναι ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα διακοπεί και έτσι θα ακολουθήσει διαγωνισμός για τη διάθεση του πολυκαταστήματος στην οδό Τσιμισκή. Για το κτίριο αυτό υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, έλληνες και ξένοι, οι οποίοι έχουν ήδη πάρει πληροφορίες για τη μίσθωση του πολυκαταστήματος.

Tη συμπαράσταση του στους εργαζόμενους της εταιρίας «Φωκάς» και στο δικαίωμα τους στην εργασία εξέφρασε με ψήφισμα του, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε από την επιχείρηση και την εκμισθώτρια μονή «»να προβούν στις αμοιβαίες υποχωρήσεις που θα απαιτηθούν προκειμένου να έλθουν σε μια συμφωνία που θα διασφαλίσει τη συνέχιση της εργασίας των εργαζομένων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024