Με ένα «Τι ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα! Βλέποντας το ομολογουμένως πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό σποτ προαναγγελίας της εκπομπής, με την γηραιά κυρία να «ξινίζει» κάθε φορά που ο μπερμπάντης κύριος πετάγεται μπροστά της, οι φίλοι των ζωδίων και της Άσης Μπήλιου περιμένουν την εκκίνηση της εκπομής.
Η εκπομπή «Stars System», κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 14:00, πού αλλού; Στον Alpha!

Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν; Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και θα τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha.

Το «Stars System», προορισμός για τους λάτρεις της αστρολογίας, επιστρέφει ανανεωμένο σε νέα μέρα, με πλούσια θεματολογία.

Κάθε Σάββατο στις 14:00, η Άση Μπήλιου θα είναι κοντά μας για να μας δίνει τις εγκυρότερες αστρολογικές προβλέψεις και να αναλύει τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα. Θα έχουμε, επίσης, την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τον γενέθλιο ωροσκόπο καθώς και για τα συστήματα πρόβλεψης.

Και φέτος, η Άση Μπήλιου θα φιλοξενήσει στο πλατό της εκπομπής καταξιωμένους αστρολόγους αλλά και γνωστά πρόσωπα για τα οποία θα ανακαλύψουμε ιδιαίτερες πτυχές της προσωπικότητάς τους, βάσει του αστρολογικού τους χάρτη.

Η ίδια η αστρολόγος μάς πρποετοιμάζει: «Μια τηλεοπτική σεζόν ξεκινά με σασπένς, ανατροπές αλλά κυρίως με αισιοδοξία ότι οι αλλαγές, όσο επώδυνες κι αν είναι, θα μας οδηγήσουν σε μια πιο υγιή κατάσταση ακόμη και στα τηλεοπτικά!»