Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η νικήτρια της υποτροφίας για μαθήματα ισπανικών από το Ινστιτούτο Θερβάντες

Η νικήτρια της υποτροφίας για μαθήματα ισπανικών από το Ινστιτούτο Θερβάντες

Οι«Διακοπές», σε συνεργασία με τοΙνστιτούτο Θερβάντες, προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη τους μιαυποτροφίαπου αντιστοιχεί σεμαθήματα ισπανικής γλώσσας 30 ωρών(αξίας220 €) στοΙνστιτούτο Θερβάντες. Ο νικητής μπορεί να εγγραφεί σε τμήμα της επιλογής του κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους2013-2014. Ο διαγωνισμός Ένας τυχερός αναγνώστης των «Διακοπών» κερδίζει μία υποτροφία που αντιστοιχεί σε μαθήματα ισπανικής γλώσσας 30 […]

Οι«Διακοπές», σε συνεργασία με τοΙνστιτούτο Θερβάντες, προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη τους μιαυποτροφίαπου αντιστοιχεί σεμαθήματα ισπανικής γλώσσας 30 ωρών(αξίας220 €) στοΙνστιτούτο Θερβάντες. Ο νικητής μπορεί να εγγραφεί σε τμήμα της επιλογής του κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους2013-2014.

Ο διαγωνισμός
Ένας τυχερός αναγνώστης των «Διακοπών» κερδίζει μία υποτροφία που αντιστοιχεί σε μαθήματα ισπανικής γλώσσας 30 ωρών (αξίας 220 €) στο Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας.


Η τυχερή του διαγωνισμού είναι η κυρία Ξυνέλη Κατερίνα

Το Ινστιτούτο Θερβάντες



ΤοΙνστιτούτο Θερβάντες(Instituto Cervantes) ιδρύθηκε στην Ισπανία το 1991με σκοπό την προώθηση της διδασκαλίας τηςισπανικής γλώσσαςκαι τη διάδοση τουπολιτισμούτης Ισπανίας και των ισπανόφωνων χωρών. Η έδρα του βρίσκεται στηΜαδρίτηκαι στο Αλκαλά δε Ενάρες (Μαδρίτη), γενέτειρα του συγγραφέαΜιγκέλ δε Θερβάντες. Το Ινστιτούτο Θερβάντες διαθέτει περισσότερα από 70 κέντρα, σε τέσσερις ηπείρους.



Το Ισπανικό Μορφωτικό Ίδρυμα«Βασίλισσα Σοφία»της Αθήνας – Πολιτιστικό Τμήμα της Πρεσβείας της Ισπανίας – ιδρύθηκε το Μάρτιο του1976και το1992μετονομάστηκε σεΙνστιτούτο Θερβάντεςτης Αθήνας. Στις 16 Οκτωβρίου 2007 η Βιβλιοθήκη του Κέντρου ονομάστηκεΒιβλιοθήκη Κάρλος Ονέτι, προς τιμήν του μεγάλου ουρουγουανού συγγραφέα, ο οποίος το 1980 τιμήθηκε με το «Βραβείο Θερβάντες».



Το Ινστιτούτο Θερβάντες, με περισσότερους από100.000 σπουδαστές, είναι ο μεγαλύτερος διεθνής φορέας που ασχολείται με τη διδασκαλία της ισπανικής γλώσσας. Το 2005 τιμήθηκε με το«Βραβείο Πρίγκιπας της Αστούριας»στην κατηγορία Επικοινωνία και Ανθρωπιστικές Σπουδές.



Μεταξύ άλλων, το Ινστιτούτο Θερβάντες οργανώνει τιςεξετάσειςγια τα Διπλώματα Ισπανικής ως Ξένης Γλώσσας (DELE) και εκδίδειπιστοποιητικά και επίσημους τίτλους συμμετοχής στα μαθήματά του, διοργανώνει μαθήματα ισπανικώνκαιμαθήματα επιμόρφωσηςγια καθηγητές Ισπανικής, στηρίζει τις διάφορες δραστηριότητες των Ισπανιστών και προωθεί πολιτιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με άλλους φορείς.

Το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας εδρεύει στην οδόΜητροπόλεως 23(τηλ. επικοινωνίας210 3634117, fax210 3647233, περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδαatenas.cervantes.es).


Ηκλήρωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013, στις 13.00, στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80.

Το in.gr επικοινώνησε με την τυχερή για την εξαργύρωση του δώρου της.

Οι«Διακοπές« εύχονται στην τυχερή του διαγωνισμού να απολαύσει τα μαθήματα στο Ινστιτούτο Θερβάντες και να επισκεφθεί το ταχύτερο δυνατόν την Ισπανία, προκειμένου να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γνώσεις που θα αποκτήσει το προσεχές διάστημα στην ισπανική γλώσσα.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024