Στο ήδη υπάρχον Wrangler και πιο συγκεκριμένα σε μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής του ικανότατου off-roader βασίζεται η παρουσία της Jeep στην 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το Wrangler Polar ξεχωρίζει χάρη στο χαρακτηριστικό Hydro Blue χρώμα του αμαξώματός του. Οι πιο παρατηρητικοί ίσως εντοπίσουν τα διακριτικά της έκδοσης στο μπροστινό καπό και τα φτερά, όπως άλλωστε και τη διχρωμία στις ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών.

Η παρουσία του μπροστινού άξονα «Dana 30» και του πίσω «Dana 44» επεκτείνει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του αυτοκινήτου, ενώ πέρα από το κεντρικό διαφορικό και τις σχέσεις υπο-πολλαπλασιασμού, τη διαχείριση των ανισορροπιών στην κατανομή της ροπής στους πίσω τροχούς αναλαμβάνει το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Trac-Loc.

Το Wrangler Polar προσφέρεται σε διθέσιες και τετραθέσιες εκδόσεις, την κίνηση των οποίων θα αναλαμβάνει, είτε ο κινητήρας βενζίνης των 3,6 λίτρων απόδοσης 284 ίππων είτε ο πετρελαιοκινητήρας των 2,8 λίτρων απόδοσης 200 ίππων.

Γ.Α

auto.in.gr