Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτι Πέρι και Νιλ Πάτρικ Χάρις… στρουμφομιλούν στο in.gr

Κέιτι Πέρι και Νιλ Πάτρικ Χάρις… στρουμφομιλούν στο in.gr

Στην πρώτη ταινία τα Στρουμφάκια μπήκαν στον πραγματικό κόσμο. Στη δεύτερη ταξιδεύουν κιόλας μέχρι το Παρίσι, προσπαθώντας να σώσουν τη Στρουμφίτα από τα νύχια του Δρακουμέλ. Η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι που δανείζει τη φωνή της στη Στρουμφίτα, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις που ερμηνεύει τον Πάτρικ (γνωστός ως Μπάρνεϊ από τη σειρά How I Met Your Mother), ο Δρακουμέλ Χανκ Αζάρια και ο σκηνοθέτης Ράζα Γκοσνέλ μιλούν στο in.gr για τη νοσταλγία της παιδικής ηλικίας και το αγαπημένο τους στρουμφάκι. Δείτε αποκλειστικά στο in.gr σκηνή από την ταινία

Στην πρώτη ταινία τα Στρουμφάκια μπήκαν στον πραγματικό κόσμο. Στη δεύτερη ταξιδεύουν κιόλας μέχρι το Παρίσι, προσπαθώντας να σώσουν τη Στρουμφίτα από τα νύχια του Δρακουμέλ. Η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι που δανείζει τη φωνή της στη Στρουμφίτα, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις που ερμηνεύει τον Πάτρικ (γνωστός ως Μπάρνεϊ από τη σειρά How I Met Your Mother), ο Δρακουμέλ Χανκ Αζάρια και ο σκηνοθέτης Ράζα Γκοσνέλ μιλούν στο in.gr για τη νοσταλγία της παιδικής ηλικίας και το αγαπημένο τους στρουμφάκι.

H Κέιτι Πέρι, ντυμένη απολύτως κατάλληλα με ένα μπλε δαντελένιο φόρεμα μάς μιλά για το εάν σκοπεύει να στραφεί στην υποκριτική, ενώ ο Νιλ Πάτρικ Χάρις -με γαλάζιο πουκάμισο- αναφέρεται στην τελευταία σεζόν του How I Met Your Mother.

  • Τα στρουμφάκια κουβαλούν πολλή νοσταλγία για πολλές γενιές. Σας έκανε η ταινία να νοσταλγήσετε κάτι από την παιδική σας ηλικία;

Νιλ Πάτρικ Χάρις: Τους κύβους του Ρούμπικ. Δεν τους χορταίνω.

Κέιτι Πέρι: Πολλά από τα πράγματα που μου ήταν απαγορευμένα σαν παιδί.

Χανκ Αζάρια:
Είμαι σε μία ηλικία που μου λείπουν σχεδόν τα πάντα από την παιδική μου ηλικία.

Ράζα Γκοσνέλ: Υπάρχει ένα παλιό καρτούν που λέγεται «Μπένι και Σέσιλ». Ψάξτε το.

  • Τι είναι αυτό που κάνει τα στρουμφάκια τόσο επίκαιρα και σήμερα;

Ρ.Γκ.: Οι χαρακτήρες είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους. Βοηθούν ο ένας τον άλλο, είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια. Και πιστεύω ότι όλοι μπορούν να δουν κάτι από τον εαυτό τους στα Στρουμφάκια. Όλοι μας είμαστε σκουντούφληδες σε κάποια φάση, όλοι μας είμαστε ξερόλες. Πιστεύω ότι στα στρουμφάκια ο κόσμος μπορεί να δει τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Εκτός από τη Στρουμφίτα. Αυτή είναι ξεχωριστή.

  • Χανκ πιστεύεις ότι ο Δρακουμέλ είναι παρεξηγημένος; Είναι καλός κατά βάθος;

Χ.Αζ.: Όχι. Αυτό που βλέπεται, αυτό είναι ο Δρακουμέλ. Είναι κακός και περήφανος γι’ αυτό.

Ρ.Γκ.: Αλλά στο μυαλό του είναι ο σταρ της ταινίας.

Χ.Αζ.: Τι εννοείς στο μυαλό του; Δεν είναι στην πραγματικότητα; (γέλια)

  • Κέιτι και Νιλ έχετε συνεργαστεί και στο How I met your mother. Πώς είναι η συνεργασία σας;

Ν.Π.Χ: Στα Στρουμφάκια δεν βλέπουμε τους ηθοποιούς που δανείζουν τις φωνές.

Κ.Π.: Περισσότερο κάναμε πάρτι, παρά δουλέψαμε μαζί.

Ν.Π.Χ.: Ναι αλλά στο How I Met Your Mother, αν και έλεγε ότι ήταν νευρική, ήταν υπέροχη. Πολύ αστεία και –αντίθετα με πολλούς άλλους γκεστ σταρ- ήξερε τις ατάκες της και ήταν καλά προετοιμασμένη. Είσαι πολύ επαγγελματίας όταν δεν είσαι απασχολημένη να πηγαίνεις σε πάρτι (γέλια).

  • Κέιτι πες μας λίγα για τη Στρουμφίτα. Έχετε κοινά σαν χαρακτήρες;

Κ.Π.: Στην ταινία η Στρουμφίτα προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι, να ενηλικιωθεί. Όσο για μένα, θεωρώ ότι όλοι περνάμε από διαφορετικά στάδια στη ζωή μας, από διάφορες προκλήσεις μεγαλώνοντας. Και εγώ δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου και είμαι 28 ετών. Είναι μια σημαντική ηλικία πριν μπεις στη δεκαετία των 30 και αποδεχθείς ότι είσαι ενήλικας. Δεν μπορείς να κρατιέσαι πια από τη νεότητά σου.

Δείτε σκηνή από την ταινία

  • Κέιτι θα ασχοληθείς περισσότερο με την υποκριτική στο μέλλον;

Κ.Π.: Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου αρέσει το πρωινό ξύπνημα, οπότε κάτι θα πρέπει να γίνει με αυτό. Δεν μου αρέσει να ξυπνάω πριν τις 11 και δεν μου αρέσει να πηγαίνω για ύπνο πριν από τις 2 τη νύχτα, οπότε μάλλον θα πρέπει να γίνει ένας προγραμματισμός για να παίξω σε σοβαρές ταινίες. Ίσως να δεχτούν να κάνω νυχτερινά γυρίσματα. Αλλά εάν με ήθελαν να παίξω τη Ρέιτσελ στο Blade Runner 2, ναι φυσικά θα πήγαινα.

  • Χανκ, ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που είχες να αντιμετωπίσεις στα γυρίσματα;

Χ.Αζ.: Το να περνάω κάθε μέρα δύο ώρες στο μακιγιάζ. Και μετά, ξέρετε, συνήθως παίζεις με το τίποτα. Πρέπει να φανταστείς στρουμφάκια ή μια γάτα. Και αυτό είναι περίεργο. Σαν την παιδική μου ηλικία. Είχα τρεις φανταστικούς φίλους όταν ήμουν παιδί, οπότε είμαι ο ιδανικός για αυτή τη δουλειά!

  • Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μήνυμα της ταινίας;

Ρ.Γκ.: Στον πυρήνα της είναι μια ταινία για την οικογένεια και το πώς οι οικογένειες μένουν ενωμένες και δεν εγκαταλείπουν ο ένας τον άλλο. Έχουμε τα Πειραχτήρια, τα άτακτα Στρουμφάκια που προσπαθούν να επηρεάσουν τη Στρουμφίτα. Αλλά στην πραγματικότητα η καλοσύνη της Στρουμφίτας επηρεάζει την άτακτη Βέξη. Η δύναμη της καλοσύνης και η δύναμη της οικογένειας αποτελούν δύο από τα μηνύματα της ταινίας.

Ν.Π.Χ.: Εκτός από αυτό, η ταινία δείχνει ότι η οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή από την οποία προήλθες, αλλά αυτή που σε μεγάλωσε. Είναι ένας ωραίος παραλληλισμός ανάμεσα στα στρουμφάκια και την ιστορία του Πάτρικ. Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

  • Βλέπατε τα στρουμφάκια όταν ήσασταν μικροί;

Ν.Π.Χ.: Έβλεπα το καρτούν που προβαλλόταν στην Αμερική. Δεν ήμουν φανατικός και δεν έκανα συλλογή από κουκλάκια και βιβλία. Τώρα που παίζω στις ταινίες έχω πολλά περισσότερα από αυτά.

Ρ.Γκ.
: Ήμουν λίγο μεγαλύτερος όταν βγήκαν, οπότε δεν έβλεπα πια καρτούν. Αλλά εδώ, στις ΗΠΑ, δεν μπορούσες να μην ξέρεις τα Στρουμφάκια. Αν και ήταν μόνο ένα καρτούν, υπήρχαν παντού προϊόντα και όλος ο κόσμος χρησιμοποιούσε την λέξη στρουμφ στις εκφράσεις του. Ήταν φαινόμενο εκείνη την εποχή.

Χ.Αζ.: Ήμουν πολύ μεγάλος για να τα παρακολουθώ, αλλά το έκανα έτσι και αλλιώς. Είχα μια νοσηρή εμμονή μαζί τους.

Κ.Π.: Δεν μου επέτρεπαν να τα βλέπω. Αλλά δεν μου επέτρεπαν να τρώω και μαρσμέλοου. Δεν είμαι και το καλύτερο σημείο αναφοράς, αλλά μεγάλωσα και είμαι εντάξει.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας Στρουμφ;

Ν.Π.Χ.: Μου αρέσει ο Χαχανούλης. Πάντα τρέχει με ένα κουτί, λέει ορίστε, ανοίξτε ένα δώρο και μετά αυτό εκρήγνυται και όλοι γελάνε.

Χ.Αζ.: Εμένα μου αρέσει ο Λιχούδης. Μου αρέσει η ιδέα ενός μικρού πλάσματος που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να φουρνίζει τα πράγματά σου.

Κ.Π.:
Μου αρέσει ο Χάκους (σ.σ. τον βλέπουμε στο Smurfs 2) που δεν είναι στρουμφ, αλλά θα μπορούσε να γίνει.

  • Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Στρουμφάκια;

Ρ.Γκ.: Δουλειά.

Ν.Π.Χ.: Μπλε. Δεν είναι φανερό;

Κ.Π.: Μικρά.

Χ.Αζ.: Ινδονησία. Μη μου ζητάτε να σας εξηγήσω.

  • Νιλ ετοιμάζεσαι να αποχαιρετήσεις τον δημοφιλή Μπάρνεϊ στη σειρά How I Met Your Mother. Είσαι έτοιμος να πεις αντίο;

Ν.Π.Χ.: Είμαι. Για ένα διάστημα νομίζαμε ότι το σόου θα τελείωνε στην όγδοη σεζόν, αυτή που μόλις συμπληρώσαμε και όλοι αισθανόμασταν καλά με αυτό. Αλλά πιστεύω ότι υπήρχε και άλλο κομμάτι της ιστορίας να πούμε. Εφόσον έχουμε την ένατη σεζόν, θα μπορέσουμε να βάλουμε τέλος με ωραίους όρους. Νομίζω ότι η δομή της 9ης σεζόν θα είναι μοναδική. Ταυτόχρονα, όμως, δεν θέλεις να τελειώσει. Ο Μπάρνεϊ είναι μοναδικός χαρακτήρας. Διασκέδασα πολύ ερμηνεύοντάς τον.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024