Ακολουθώντας την πρακτική της Alfa Romeo και της Fiat, η Lancia δεν έχει να παρουσιάσει κάτι παραπάνω από τις νέες -εξοπλιστικές ή μη- εκδόσεις των ήδη γνωστών μοντέλων της.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της επταθέσιας Lancia Voyager S, στον βασικό εξοπλισμό της οποίας συναντάς ζάντες 17 ιντσών, δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων, περισσότερες από 40 εφαρμογές ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, αυτόματο κλιματισμό τριών ζωνών και ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με δύο οθόνες οροφής 9 ιντσών και δυνατότητα παραγωγής Βlue-ray DVD.

Περισσότερες απ’ ότι στο παρελθόν είναι οι εξοπλιστικές επιλογές για τη Lancia Delta MY 2014. Αναλυτικότερα, η γκάμα της διαμορφώνεται, πλέον, από τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις, 14 χρώματα αμαξώματος, έξι διαφορετικά σχέδια ζαντών και τρεις διαφορετικούς κινητήρες (1.6 MultiJet 105 HP, 1.6 MultiJet 120 HP και 1.4 T-Jet LPG 120 HP).

Σε γυναικείο κοινό απευθύνεται η έκδοση Elefantino της Lancia Ypsilon, η οποία προσφέρεται με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου των ήδη γνωστών εκδόσεων του αυτοκινήτου.

Τέλος, εξοπλιστικές -κατά κύριο λόγο- είναι και οι ιδιαιτερότητες που έχει να παρουσιάσει η Ypsilon S ΜΟΜΟDESIGN, έστω και αν σε αυτήν την περίπτωση η δημοφιλής Lancia επιχειρεί να υιοθετήσει έναν δυναμικότερο προσανατολισμό.

Γ.Α

auto.in.gr