Τόσα χρόνια είχατε συνδέσει τη λέξη «Parex» με παπούτσια για μεγαλύτερες ηλικίες; Όχι πια! Η εταιρεία Parex, έκανε την πολυπόθητη «στροφή» και προς το νεανικό κοινό, προσθέτοντας στη συλλογή της και νέα σχέδια, άκρως νεανικά που όμως, ταυτόχρονα, συνδυάζουν ανατομία και στιλ. Βεραμάν μπαλαρίνες, φούξ ανάγλυφες σαγιονάρες, λιλά σανδάλια, είναι μόνο κάποια από τα πολλά νέα χρώματα και σχέδια που θα βρείτε στη νέα ανανεωμένη συλλογή της εταιρείας.

Το site της Parex, δεν μπορούσε παρά να ακολουθήσει αυτό το μεγάλο «κύμα» αλλαγής και ανανέωσης. Με νεανικά banners που ενημερώνουν τον αναγνώστη για τα καινούργια προϊόντα και τις προσφορές, και με πολύ πιο εύχρηστο και ευχάριστο περιβάλλον πλοήγησης, στο ηλεκτρονικό κατάστημα πλέον η αγορά ενός ανατομικού παπουτσιού, γίνεται απλά με ένα «κλικ». Ωστόσο, παρά τις αλλαγές και τον εκσυγχρονισμό, δύο αξίες παρέμειναν σταθερές και αναλλοίωτες στον χρόνο για την εταιρεία: η ποιότητα και το πάθος για άνεση!

Αν θέλετε κι εσείς να γνωρίσετε τη νεανική συλλογή της Parex, επισκεφτείτε το e-shop στη διεύθυνση
http://www.parex.gr/ και πλοηγηθείτε στην άνεση και το στιλ των ανατομικών προϊόντων. Extra bonus: οι μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές σε όλα τα είδη Parex.

Καλή πλοήγηση!

Ξένη δημοσίευση