Έως την τελευταία μέρα του Ιουλίου έχουν την δυνατότητα νέοι ή υφιστάμενοι επιχειρηματίες να εγγραφούν με έκπτωση 30% στα προγράμματα επιχειρείν Kauffman FastTrac, που διοργανώνουν το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και η Metavallon. Η περίοδος εγγραφών ολοκληρώνεται συνολικά στις 12 Σεπτεμβρίου, τα προγράμματα ξεκινούν στα τέλη του ίδιου μήνα και ολοκληρώνονται στις 12 Δεκεμβρίου.

Τα συνολικά δίδακτρα αντιστοιχούν σε ποσό 870 ευρώ, ενώ η έκπτωση που ισχύει μέχρι 30 Ιουλίου είναι 30%. Επίσης, εάν κάποιος ανήκει στο δίκτυο του ALBA και της Μεταβάλλον έχει έκπτωση 20%. Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Τρίτη, 6:00-9:00 στο ALBA στην οδό Ξενίας 6-8, Αθήνα.

Το πρόγραμμα Kauffman FastTrac (metavallon.org/fasttrac/) είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πλατφόρμα εμπειρικής ανάπτυξης δεξιοτήτων για επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.
Περιλαμβάνει:

  • Eιδικά σεμινάρια συνολικής διάρκειας 30 ωρών
  • 10 περιεκτικές ενοτήτες
  • Ανοιχτό διάλογο μεταξύ συμμετεχόντων και ειδικευμένων συμβούλων
  • Διαδραστικές τακτικές βελτίωσης γνώσεων
  • Μελέτη βέλτιστων πρακτικών
  • Συνεργατικές μεθόδους και προσεγγίσεις
  • Εφ’ όρου ζωής πρόσβαση σε χρήσιμα και αξιόπιστα online εργαλεία και πηγές πληροφόρησης για την επιχειρηματικότητα.

Τα προγράμματα Kauffman FastTrac απευθύνονται σε όσους «επιθυμούν να μετατρέψουν την ιδέα τους σε μια κερδοφόρο εταιρεία ή να εξελίξουν μια υφιστάμενη επιχείρηση σε έναν πραγματικά ανταγωνιστικό οργανισμό». Υπάρχουν δύο προγράμματα:

  • FastTrac NewVenture: Προσφέρει σε δυνητικούς επιχειρηματίες τα απαραίτητα εργαλεία για να αναπτύξουν μια αποτελεσματική επιχειρηματική ιδέα, να καθορίσουν τη βιωσιμότητά της, και να κάνουν κρίσιμα βήματα για επιτυχή έναρξη.
  • FastTrac GrowthVenture: Ένα απαιτητικό πρόγραμμα με στόχο τη διερεύνηση ευκαιριών ανάπτυξης και την αναμόρφωση διαδικασιών για υφιστάμενες επιχειρήσεις που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και κατά συνέπεια να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, καθώς και για οφέλη συμμετοχης και υποτροφίες μπορείτε να βρείτε εδώ: metavallon.org/fasttrac/

To Ίδρυμα Ewing Marion Kauffman ασχολείται αποκλειστικά με την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας. Ιδρύθηκε από τον Ewing Marion Kauffman στα μέσα της δεκαετίας του 1960 στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα μέσα από τα πρόγραμματα FastTrac, από το 1993 μέχρι σήμερα, έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 350.000 επιχειρηματίες ανά τον κόσμο. Η Metavallon (metavallon.org), είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει συστηματικά και καθολικά επιχειρήσεις πρώιμου σταδίου και αποκλειστικά πιστοποιημένος συνεργάτης για το Kauffman FastTrac, εντάσσοντας τα προγράμματά του στο επιλεκτικό πρόγραμμα επιτάχυνσης (accelerator) του οργανισμού. Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, λειτουργεί ως ένας ανεξάρτητος μη κρατικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, της ΕΕΔΕ και του ΕΒΕΑ. Το πρόγραμμα Kauffman FastTrac υλοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα.

In.gr Τεχνολογία