Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «Τάτα» Μαρτίνο διάδοχος του Βιλανόβα στην Μπαρτσελόνα

Ο «Τάτα» Μαρτίνο διάδοχος του Βιλανόβα στην Μπαρτσελόνα

Ο Xεράρδο Μαρτίνο, γνωστός και ως «Τάτα» θα είναι ο διάδοχος του Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όπως αποκαλύπτουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο 50χρονος αργεντινός τεχνικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Αργεντινής με τους Νιούελς Ολντ Μπόις, αναμένεται την Τρίτη στην Βαρκελώνη για να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Μπλαουγκράνα.

Ο Xεράρδο Μαρτίνο, γνωστός και ως «Τάτα» θα είναι ο διάδοχος του Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όπως αποκαλύπτουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο 50χρονος αργεντινός τεχνικός,ο οποίος την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Αργεντινής με τους Νιούελς Ολντ Μπόις, αναμένεται την Τρίτη στην Βαρκελώνη για να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Μπλαουγκράνα.

Ο Μαρτίνο ως ποδοσφαιριστής διέγραψε σπουδαία καριέρα με τη φανέλα των Νιουελς, ενώ αγωνίστηκε και στις Τενερίφη, Λανούς, Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ) και Ο’ Χίγκινς.

Ως προπονητής, πέραν των Νιούελς που εντυπωσίασαν την περίοδο 2012-2013, διέπρεψε για μια πενταετία στον πάγκο της Εθνικής Παραγουάης, ενώ έχει κοουτσάρει και τις Λιμπερδάδ, Σέρο Πορτένιο και Κολόν.

Ο Τάτα θα έχει βοηθούς του, τους Έλβιο Παολαρόσο και Χόρχε Παουτάσο, με τους οποίους συνεργάζεται σε κάθε ομάδα που αναλαμβάνει.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έχει και την… ευλογία του συμπατριώτη του σούπερ σταρ της Μπάρτσα Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, όπως λέγεται, ο Μαρτίνο ήταν ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του πατέρα του Μέσι!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024