Με τα Προγράμματα OTE Double Play απολαμβάνεις οικονομία, χωρίς να περιορίζεις τις ανάγκες σου για επικοινωνία. Μπαίνεις στο Internet και ξεχνάς να βγεις, σηκώνεις το τηλέφωνο και ξεχνάς να το κλείσεις! Χωρίς ανεπιθύμητες διακοπές, με απόλυτη ασφάλεια και γρήγορες ταχύτητες. Γιατί το OTE Double Play είναι το μόνο που συνδυάζει το απίστευτα σταθερό και γρήγορο Ιnternet και την αξιόπιστη τηλεφωνία ΟΤΕ, στις πιο χαμηλές τιμές που είδες ποτέ από τον ΟΤΕ!

Τα Προγράμματα OTE Double Play σου προσφέρουν:

  • Σταθερά γρήγορο και αξιόπιστο Internet έως 50 Mbps
  • Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά σε όλη την Ελλάδα
  • Δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά
  • Ασύρματο router με κάθε νέα σύνδεση
  • Δωρεάν 2 μήνες online προστασία

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως, με μόνο €21,90 το μήνα για τους πρώτους 6 μήνες, το OTE Double Play 2 Economy δίνει 210 λεπτά για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα και 30 λεπτά προς κινητά, και σταθερό Internet στα 2Mbps.
O OTE κάνει ανάλογες οικονομικές προτάσεις και σε συνδυασμό με την ταχύτερη πρόσβαση στο Internet, μέσω τεχνολογίας VDSL. Σε όσους αποζητούν ταχύτητες VDSL και υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή τους, ο ΟΤΕ προτείνει τα Προγράμματα OTE Double Play VDSL με ταχύτητες download έως 30Mbps και 50Mbps.
Για παράδειγμα, με το ΟTE Double Play VDSL 30 Απεριόριστα μπορείτε να έχετε απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και ταχύτητα VDSL 30Mbps αντί €36,90 ευρώ το μήνα για έξι μήνες.
Επισκεφτείτε το ote.gr για το ΟΤΕ Double και OTE Double Play VDSL και επιλέξτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

ΟΤΕ