Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θέλω να παντρευτώ τη γάτα μου, δηλώνει ο Καρλ Λάγκερφελντ

Θέλω να παντρευτώ τη γάτα μου, δηλώνει ο Καρλ Λάγκερφελντ

Ο εκκεντρικός Καρλ Λάγκερφελντ δήλωσε ότι θέλει να παντρευτεί την ενός έτους σιαμαία γάτα του, Σουπέτ, λέγοντας ότι είναι το πιο πολύτιμο απόκτημά του. Η Σουπέτ έχει το δικό της προσωπικό, ανάμεσά τους τρία άτομα που είναι επιφορτισμένα με το να καταγράφουν όλα όσα κάνει η γάτα όταν ο δημοφιλής μόδιστρος λείπει από το Παρίσι.

Ο εκκεντρικός Καρλ Λάγκερφελντ δήλωσε ότι θέλει να παντρευτεί την ενός έτους σιαμαία γάτα του, Σουπέτ, λέγοντας ότι είναι το πιο πολύτιμο απόκτημά του.

Η Σουπέτ έχει το δικό της προσωπικό, ανάμεσά τους τρια άτομα που είναι επιφορτισμένα με το να καταγράφουν όλα όσα κάνει η γάτα όταν ο δημοφιλής μόδιστρος λείπει από το Παρίσι. Στη συνέχεια ενημερώνουν τον Λάγκερφελντ για το πως η γάτα του περνά τον χρόνο της μακριά του.

«Δεν υπάρχει ακόμα γάμος ανάμεσα σε ανθρώπους και ζώα. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα ερωτευόμουν έτσι μία γάτα» δήλωσε ο Λάγκερφελντ στο CNN.

Όταν ρωτήθηκε εάν η γάτα ταξιδεύει με το ιδιωτικό του τζετ, ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας δήλωσε: «Ναι, γιατί όχι;»

Εκτός από το δικό της υπηρετικό προσωπικό, η Σουπέτ έχει 27.000 follower στο Twitter. Διαθέτει το δικό της μαξιλάρι και γευματίζει με τον Λάγκερφελντ δύο φορές την ημέρα, τρώγοντας φαγητό που έχει μαγειρευτεί ειδικά για αυτήν.

Στο προφίλ της στο Twitter, η Σουπέτ δηλώνει διάσημη καλλονή που αρνείται να φάει από το πάτωμα και τονίζει ότι «οι υπηρέτριές μου με κακομαθαίνουν και ικανοποιούν κάθε μου ανάγκη. Είμαι η Σουπέτ Λάγκερφελντ και είμαι μια παραχαϊδεμένη γατούλα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024