Θέμης Χαλκιάς
«Σε όποια σημεία το έδαφος είναι κακό πηγαίνουμε αργά, ενώ όπου το έδαφος είναι καλό προσπαθούμε να ανταμείψουμε τους πολλούς θεατές, προσφέροντάς τους θέαμα. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό και μας βοηθάει σε αυτό».

Γιάννης Ζούνης
«Φυλάξαμε το αυτοκίνητο έως το Service Park, γιατί το ταλαιπωρήσαμε στη 2η ειδική. Συνεχίζουμε και όλα είναι καλά».

Λάμπρος Κύρκος
«Ξεκινήσαμε επιφυλακτικά, γιατί δεν γνωρίζαμε ακριβώς την κατάσταση του δρόμου. Υπήρχε πολύς κόσμος στις ειδικές διαδρομές. Περιμέναμε να υπάρχουν περισσότερες πέτρες, αλλά ευτυχώς η κατάσταση ήταν καλύτερη. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα ως τώρα».

Διονύσης Σπανός
«Στην 1η ειδική είχαμε κλατάρισμα, και μετά ακολουθήσαμε ρυθμό επιστροφής. Οι Ειδικές Διαδρομές είχαν πολλές πέτρες».

Δημήτρης Ψύλλος
«Οι δύο πρώτες Ειδικές Διαδρομές ήταν καλές για εμάς. Στην 3η είχαμε ένα τετ-α-κε, ενώ στην τελευταία αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το τούρμπο. Θα αλλάξουμε τουρμπίνα, ώστε αύριο να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε ξανά στην ωραία μάχη που είχαμε σήμερα».

Νίκος Χαλιβελάκης
«Διασκεδάσαμε πολύ. Υπήρχαν περιθώρια για καλύτερες επιδόσεις, όμως είχαμε μεγάλη αποχή από τους αγώνες και δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε».

Στέλιος Λαΐνόπουλος
«Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το πίσω ημιαξόνιο, οπότε έπρεπε να το προφυλάξουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε. Είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε πίσω».

Σάββας Λευκαδίτης
«Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί πήγαμε πολύ καλά. Οι δρόμοι ήταν χειρότεροι από ό,τι πέρυσι. Ακολουθήσαμε ένα σταθερό ρυθμό, γιατί θέλαμε και να φυλάξουμε το αυτοκίνητο για αύριο».

Γιάννης Γιώτης
«Είχαμε 2 κλαταρίσματα στη δεύτερη Ειδική, ενώ στην πρώτη είχαμε πρόβλημα με την αντλία βενζίνης. Ακόμα, αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με την πίσω ανάρτηση. Ευτυχώς, καταφέραμε να γυρίσουμε πίσω και είμαστε πολύ τυχεροί. Ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός».

auto.in.gr