Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe Concept: Συνδέοντας το παρελθόν με το μέλλον

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe Concept: Συνδέοντας το παρελθόν με το μέλλον

Την υπογραφή του ιταλικού σχεδιαστικού οίκου Pininfarina θα φέρει το εντυπωσιακό πρωτότυπο που θα αποκαλύψει η BMW στο φεστιβάλ ιστορικού αυτοκινήτου, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις όχθες της λίμνης Como της Βόρειας Ιταλίας.


Στην ιστορική Villa d’Este, στις όχθες της λίμνης Como, θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο, το οποίο φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή του ιταλικού οίκου Pininfarina.

Το Gran Lusso Coupe Concept, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, δείχνει πως έχει βασιστεί στην BMW Σειρά 6 Coupe, αναθερμαίνοντας τις φήμες που θέλουν την βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία να αναβιώνει την Σειρά 8.

Κάτω από τις καλλίγραμμες μεταλλικές επιφάνειες του, το εκθαμβωτικό concept car της BMW κρύβει έναν δωδεκακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, επιχειρώντας να συνδυάσει τις εκρηκτικές επιδόσεις με τα εκλεπτυσμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και την ανυπέρβλητη πολυτέλεια.

Η αποκάλυψη της BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe Concept θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2013, στο πλαίσιο του φεστιβάλ ιστορικού αυτοκινήτου που φιλοξενεί κάθε χρόνο η Villa d’ Este.

auto.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024