Σε κλίμα κατάνυξης, παρουσία Σεβασμιότατων Μητροπολιτών, κινείται η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου σε βυζαντινούς δρόμους, μέσα από εκκλησιαστικούς ύμνους. 27/4 22.00 ΝΕΤ.
Σε κλίμα κατάνυξης, παρουσία των Σεβασμιότατων Μητροπολιτών, κ.κ. Ιγνάτιου (Δημητριάδος και Αλμυρού), Δωρόθεου (Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου), Κωνσταντίνου (Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας), του πρωτοπρεσβύτερου Αδαμάντιου Αυγουστίδη και των: Νίκου Γαλανού, Κώστα Δήμτσα, Γιώργου Πατούλη, Γιώργου και Ηρώς Σγουράκη, Μαρίας Τζομπανάκη, Άννας Βερούλη, Νίκου Μιχαλόπουλου, Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, Αχιλλέα Χαλδαιάκη και Γρηγόρη Νταραβάνογλου κινείται η εκπομπή ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, αυτό το Σάββατο, αλλά και σε μουσικούς δρόμους … βυζαντινούς, μέσα από εκκλησιαστικούς ύμνους, παραδοσιακά αλλά και λαικά τραγούδια.

Συμμετέχουν οι ερμηνευτές: Λάκης Χαλκιάς, Μαρία Σουλτάτου, Ερωφίλη, Ζαχαρίας Καρούνης, Σοφία Μάνου και Μαριάννα Ζάχου και η ορχήστρα βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΚΑΝΩΝ». Ένα μελωδικό οδοιπορικό που ενώνει το χθες με το σήμερα.

Executive Producer: Βίκυ Λάσκαρη
Αρχισυνταξία: Νίκος Τσαΐκος
Διεύθυνση Ορχήστρας: Φαίδωνας Λιονουδάκης ϊκά τραγούδια.