Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αλ Πατσίνο θα ερμηνεύσει τον Αριστοτέλη Ωνάση;

Ο Αλ Πατσίνο θα ερμηνεύσει τον Αριστοτέλη Ωνάση;

Ταινία για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Φερνάντο Μεϊρέγες (Η Πόλη του Θεού). Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έλληνα κροίσο θα ερμηνεύσει ο Αλ Πατσίνο (αν και φήμες δεν αποκλείουν να δοθεί ο ρόλος στον Χαβιέ Μπαρδέμ). Ο σκηνοθέτης στον λογαριασμό του στο Twitter αρκέστηκε απλά να πει ότι βρήκε τον ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Ταινία για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Φερνάντο Μεϊρέγες (Η Πόλη του Θεού). Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έλληνα κροίσο θα ερμηνεύσει ο Αλ Πατσίνο (αν και φήμες δεν αποκλείουν να δοθεί ο ρόλος στον Χαβιέ Μπαρδέμ).

Ο σκηνοθέτης στον λογαριασμό του στο Twitter αρκέστηκε απλά να πει ότι βρήκε τον ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο του Πίτερ Έβανς «Νέμεσις: Η πραγματική ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο και το ερωτικό τρίγωνο που οδήγησε στην πτώση των Κένεντι».

Η ταινία θα επικεντρώνεται στις σχέσεις του Ωνάση με τον Μπομπ Κένεντι, ο οποίος πραγματοποίησε έρευνα στις εμπορικές δραστηριότητες του Ωνάση και του απαγόρευσε τις εμπορικές συναλλαγές σε αμερικανικό έδαφος.

Ο συγγραφέας του βιβλίου ισχυρίζεται ότι οι τεταμένες σχέσεις των δύο ανδρών, καθώς και ο αγώνας να ελέγξουν την Τζάκι Ο, οδήγησε τον Ωνάση στην απόφαση να χρηματοδοτήσει τη δολοφονία του Μπομπ Κένεντι.

Ο σκηνοθέτης αναζητά ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Τζάκι, ενώ πέρυσι είχε αφήσει να εννοηθεί ότι για τον ρόλο του Μπομπ Κένεντι θεωρεί ιδανικό τον Μάικλ Φασμπέντερ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024