Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Εθνική Χάνμπολ ανδρών στο Λονδίνο με φόντο την Ιταλία

Η Εθνική Χάνμπολ ανδρών στο Λονδίνο με φόντο την Ιταλία

Με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες της Α' προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, η Εθνική χάντμπολ των ανδρών αντιμετωπίζει την Κυριακή (17:00 ώρα Ελλάδας) στο Κρίσταλ Πάλας του Λονδίνου τη Μεγάλη Βρετανία, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου. Η ελληνική ομάδα λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τους δύο βαθμούς και πλέον θα περιμένει τον Ιούνιο για να «σφραγίσει» την πρόκριση για την επόμενο προκριματικο γύρο, υποδεχόμενη την Ιταλία.

Με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες της Α’ προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, η Εθνική χάντμπολ των ανδρών αντιμετωπίζει την Κυριακή (17:00 ώρα Ελλάδας) στο Κρίσταλ Πάλας του Λονδίνου τη Μεγάλη Βρετανία, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου. Η ελληνική ομάδα λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τους δύο βαθμούς και πλέον θα περιμένει τον Ιούνιο για να «σφραγίσει» την πρόκριση για την επόμενο προκριματικο γύρο, υποδεχόμενη την Ιταλία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε συντρίψει 43-14 τους Βρετανούς, τον περασμένο Οκτώβριο στο Λουτράκι, ενώ νίκησε και τους «ατζούρι» εκτός έδρας με 31-25.

Από την πλευρά της, η Μεγάλη Βρετανία έδωσε τον δεύτερο αγώνα της στον όμιλο χθες, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 47-23 από την Ιταλία στο Μάδεργουελ της Σκοτίας.

Την ελληνική αποστολή, η οποία βρίσκεται από χθες στο Λονδίνο, απαρτίζουν οι Κώστας Τσιλιμπάρης, Κώστας Γουργούμης, Απόστολος Παλάσκας, Διονύσης Γεωργιάδης, Σπύρος Μπαλωμένος, Αλέξης Αλβανός, Τάσος Παπαδιονυσίου, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Σάββας Καρυπίδης, Δημήτρης Τζιμούρτος, Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου, Σωτήρης Μαραγκός, Παναγιώτης Τζουβάρας, Γρηγόρης Σανίκης, Αλέξανδρος Βασιλάκης, Χάρης Μάλλιος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λετονοί Βαντίμς Γιάσκινς και Εντουαρντς Ζάμπκο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024