Λίγο πριν τον πρώτο αγώνα του 2013, στη Μελβούρνη, το κορυφαίο τηλεοπτικό περιοδικό για την Formula 1 μας ξεναγεί στον κόσμο της ταχύτητας. Τεχνολογία, ανθρώπινες ιστορίες, μυστικά από το παρελθόν, προσωπικές φιλοδοξίες, θρυλικές επιδόσεις και επιχειρηματικές αποφάσεις που δίνουν τον τόνο στον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αποκαλύπτονται καθώς το πρωτάθλημα εξελίσσεται.

Δείτε στο πρώτο επεισόδιο της νέας αγωνιστικής περιόδου: γιατί οι οδηγοί λατρεύουν να αγωνίζονται στην Αυστραλία, ποια είναι τα μυστικά του Albert Park Circuit και γιατί η φετινή χρονιά θα μείνει στην ιστορία της F1, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Επίσης, ο S. Vettel μιλά για την χρήση του DRS και ο A. Newey εξηγεί πως τα ελαστικά αποτελούν και φέτος τον «άγνωστο Χ» στην εξίσωση που οδηγεί στη νίκη. Ποια είναι η σχέση του F. Alonso με τον L.Hamilton και ποιοί είναι οι πρωτάρηδες της φετινής χρονιάς; Μπορεί μια γυναίκα να ηγηθεί μιας ομάδας στην Formula 1 και γιατί ο P.Sauber αποφάσισε ξανά να αφήσει τα ηνία σε κάποιον άλλον;

Τι επιδιώκει η Lotus, τι σκέφτεται ο K. Raikkonen και πως οι ριζικές αλλαγές στην Mercedes AMG μπορούν να αλλάξουν το τοπίο στο pit-lane;

F. Alonso και F. Massa, μαζί στο ίδιο αυτοκίνητο «γράφουν» γύρους στην πίστα της Αυστραλίας με τον Ισπανό να δίνει το πλεονέκτημα στους αντιπάλους τους.

Αυτά και άλλα, στο σημερινό επεισόδιο του Inside Grand Prix!

      
    

auto.in.gr