Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποβολή 7χρονου επειδή απείλησε με ...τάρτα (φράουλα) τους συμμαθητές του

Αποβολή 7χρονου επειδή απείλησε με …τάρτα (φράουλα) τους συμμαθητές του

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε ο πατέρας ενός επτάχρονου αγοριού στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, όταν του τηλεφώνησε ο γιος του ζητώντας του να πάει να τον παραλάβει από το σχολείο γιατί είχε αποβληθεί... Όπως έμαθε αργότερα ο πατέρας, η διεύθυνση του σχολείου απέβαλε το αγόρι γιατί προέταξε εναντίον των συμμαθητών του μία τάρτα -με γεύση φράουλα- στην οποία είχε δώσει το σχήμα όπλου. «Bang, bang» είπε ο επτάχρονος και αμέσως τού έδειξαν την πόρτα της εξόδου!

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε ο πατέρας ενός επτάχρονου αγοριού στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, όταν του τηλεφώνησε ο γιος του ζητώντας του να πάει να τον παραλάβει από το σχολείο γιατί είχε αποβληθεί… Όπως έμαθε αργότερα ο πατέρας, η διεύθυνση του σχολείου απέβαλε το αγόρι γιατί προέταξε εναντίον των συμμαθητών του μία τάρτα -με γεύση φράουλα- στην οποία είχε δώσει το σχήμα όπλου. «Bang, bang» είπε ο επτάχρονος και αμέσως τού έδειξαν την πόρτα της εξόδου!

Σε δηλώσεις του στην Washington Post, ο πατέρας του παιδιού δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, σημειώνοντας ότι ήταν απλώς ένα αστείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή, 1η Μαρτίου. Το παιδί αποβλήθηκε από την αίθουσα ενώ τιμωρήθηκε και με αποβολή για τη Δευτέρα, 5 Μαρτίου.

Σε επιστολή προς τους γονείς του παιδιού, η διεύθυνση του σχολείου ανέφερε:

«Στη διάρκεια του πρωινού, ένας από τους μαθητές χρησιμοποίησε το φαγητό του για να κάνει ανάρμοστες χειρονομίες, προκαλώντας αναστάτωση στην αίθουσα. Παρόλο που δεν υπήρξαν σωματικές απειλές και κανείς δεν τραυματίστηκε, εντούτοις ο μαθητής έπρεπε να απομακρυνθεί από το χώρο».

Το σχολείο ανακοίνωσε, επίσης, ότι οι γονείς θα πρέπει να συζητήσουν με τα παιδιά τους για να διαπιστώσουν εάν τους επηρέασε το περιστατικό και, προφανώς δεδομένης της σοβαρότητας του θέματος, έθεσε στη διάθεση των μαθητών έναν σχολικό σύμβουλο…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024