Άλλος για την κρίση; Επιτέλους έρχονται. Η νέα κωμική σειρά του Mega «Με τα παντeλόνια κάτω» κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου στις 22.30 στο Mega.
Από την ισπανιή σειρά «con el culo al aire”, που σκίζει!

Η σειρά θα αποτελείται από 13 επεισόδια, αλλά και με άλλα 13 επεισόδια για την επόμενη σεζόν.

Κώστας Βουτσάς

Σε χαλεπούς καιρούς για την τηλεόραση, όπου κάθε σειρά ματαιώνεται η μία μετά την άλλη, το mega βρήκε μια γερή σειρά, που όπως πιστεύει θα σπάσει τα ταμπλό της θεαματικότητας.
Τα πρώτα επεισόδια θα τα δούμε από τον Γενάρη του 2013. Σεναριογράφοι της σειράς θα είναι οι Βασίλης Σπηλιόπουλος και Άγγελος Χασάπογλου, γνωστοί στην τηλεοπτική πιάτσα, για τις επιτυχίες τους, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βασίλης Θωμόπουλος.
Ιζαμπέλα Κογιεβίνα/Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Η σειρά προσπαθεί να ξορκίσει το κακό της κρίσης, μια και οι ήρωες της είναι θύματά της, αφού αναγκάζονται να συμβιώσουν, σ’ ένα κάμπινγκ με τις ιδιαιτερότητές τους, τη διαφορετικότητά τους.
Οι αντιθέσεις δημιουργούν ξεκαρδιστικές καταστάσεις μεταξύ των γειτόνων και αυτό μας εξιτάρει γιατί ίσως μετά από πολύ καιρό, σαν «πολυπαθείς τηλεθεατές» θα έχουμε επιτέλους να δούμε μια κωμική σειρά αξιώσεων, που θα μας κάνει να θυμηθούμε παλιές καλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.
Φωτεινή Τσακίρη

Ας μην ξεχνάμε πως και οι τηλεοπτικές σειρές «Βασιλιάδες», «Πίσω στο σπίτι» και «Κλινική Περίπτωση» απετέλεσαν τα μεγάλα ατού πέρσι όταν προβλήθηκαν με επιτυχία.
Τους ήρωες της σειράς θα ενσαρκώσουν οι : Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πυγμαλίων Δακαρίδης, Μάριος Αθανασίου, Φωτεινή Τσακίρη, Ιζαμπέλα Κογιεβίνα και ο μεγάλος Κώστας Βουτσάς!
Πηγή: tv zapping

Μάριος Αθανασίου
Πυγμαλίων Δακαρίδης