Δύο νέες εκδόσεις του μέχρι σήμερα γνωστού fortwo και την εξελιγμένη εκδοχή της εφαρμογής «smart app drive» παρουσίασε η smart στη Γενεύη.

Με αφετηρία ένα smart BRABUS cabrio και με την πολύτιμη συμβολή της Bo Concept δημιουργήθηκε μία ιδιαίτερη έκδοση, στο εσωτερικό της οποίας κυριαρχούν τα φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας.

Από τον Μάρτιο καταστήματα της Bo Concept σε διάφορες πόλεις του πλανήτη θα αξιοποιήσουν την ευελιξία αλλά και το ιδιαίτερο στιλ των smart fortwo προσθέτοντας τις εκδόσεις «BoConcept signature style» στον στόλο τους.

Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις χαρακτηρίζουν την έκδοση cityflame, η οποία θα προσφέρεται τόσο σε coupe όσο και σε cabrio, ξεκινώντας στη γερμανική αγορά από τα 14.990 ευρώ.

Τέλος, η εφαρμογή η smart drive app 2.0 είναι συμβατή με συσκευές κινητής τηλεφωνίας της Apple, η χρήση της απαιτεί την καταβολή 14.49 ευρώ ετησίως και εξασφαλίζει πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθοδήγηση στα πρότυπα ενός συστήματος δορυφορικής πλοήγησης, καθώς και ποικίλες πληροφορίες όπως είναι οι προγνώσεις καιρού.

Γ.Α

auto.in.gr