Την πρακτικότερη εκδοχή της δεύτερης γενιάς του Logan παρουσιάζει η Dacia στην 83η έκθεση της Γενεύης.

Με μήκος 4,49 μέτρων το Logan MCV, μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα που φτάνουν έως και τα 2,7 μέτρα μήκος ή ό,τι άλλο θελήσει κανείς σε ένα χώρο αποσκευών που ανέρχεται σε 573 λίτρα και φτάνει τα 1.518 με την αναδίπλωση των καθισμάτων.

Παράλληλα, ένα πλήθος αποθηκευτικών χώρων στον πενταθέσιο θάλαμο επιβατών προσφέρει επιπλέον 16 λίτρα χωρητικότητας σε διάφορες θήκες και ντουλαπάκια, διάσπαρτα στο εσωτερικό του.

Σε ό,τι αφορά τις επιλογές κινητήρων το Logan MCV θα διαθέτει στην γκάμα του δύο βενζινοκινητήρες, 1,2 λίτρων, έναν ατμοσφαιρικό με ισχύ 75 και ένα καινούριο τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 90 ίππων από τις τάξεις της Renault, ενώ την γκάμα θα συμπληρώσει ένα μοτέρ πετρελαίου χωρητικότητας 1,5 λίτρων με ισχύ 90 ίππους.

Το παρών στο ελβετικό περίπτερο της Dacia δίνει και νέα ειδική έκδοση του Duster, του «αρχαιότερου» μοντέλου της φίρμας, το οποίο πλησιάζει τρία χρόνια παρουσίας του στην αγορά.

To Dacia Aventure Limited διαθέτει κάποια επιπλέον αισθητικά στοιχεία που υπογραμμίζουν το off-road χαρακτήρα του μοντέλου και η οποία θα διατεθεί άμεσα «σε προσιτή, ως συνήθως, τιμή» όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η φίρμα.
Ν.Κ

auto.in.gr