Μετά την δυνατότητα σύγκρισης των προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, το Skroutz MyBill εμπλουτίζεται με τη δυνατότητα σύγκρισης και των προγραμμάτων σταθερής τηλεφωνίας και Internet (double play).

«Με την πλήρη ενεργοποίηση της υπηρεσίας, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν το πακέτο σταθερής τηλεφωνίας και Internet που τους ταιριάζει και να εξοικονομήσουν χρήματα μειώνοντας τους λογαριασμούς τους», αναφέρει η εταιρεία.

Αφού επιθεωρήσετε τους λογαριασμούς σας, ο χρήστης μπορεί να δει στο Skroutz MyBill εάν υπάρχει κάποια συμφέρουσα πρόταση σύμφωνα με

  • τον χρόνο που ξοδεύει σε αστικές και υπεραστικές κλήσεις,
  • σε κινητά ανεξαρτήτως δικτύου,
  • σε κλήσεις προς το εξωτερικό (σε μία ή περισσότερες χώρες),
  • καθώς και με βάση την σύνδεση στο Ίντερνετ που χρησιμοποιεί (ή θέλει να χρησιμοποιήσει).

Στην συνέχεια, η υπηρεσία αντλεί τα αποτελέσματα που πληρούν τις προϋποθέσεις που έθεσε ο χρήστης, τα οποία μπορεί να φιλτράρει με βάση την εταιρεία παροχής των υπηρεσιών double play, δηλαδή Cyta, Forthnet, hol, On Telecoms, OTE και Wind.

Στα αποτελέσματα εμφανίζονται και οι αναλυτικές χρεώσεις, όπως για παράδειγμα η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά σταθερά και κινητά, το τέλος ενεργοποίησης για νέα γραμμή, τυχόν δωρεάν χρόνος κλήσεων προς το εξωτερικό.

Προς το παρόν τουλάχιστον, δεν είδαμε άλλες χρήσιμες πληροφορίες, όπως το βήμα χρέωσης των κλήσεων, η ελάχιστη διάρκεια των κλήσεων, η διάρκεια της δέσμευσης στο πρόγραμμα, το τέλος πρόωρης εξόδου και άλλα. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η σύγκριση των υπηρεσιών είναι χρήσιμη.

In.gr Τεχνολογία