Διήμερη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μετρό Συντάγματος διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 (10:00 π.μ.- 20:00 μ.μ.), τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του καθημερινού αγώνα της, με διαρκή στόχο τα «Βήματα Ζωής» για το Παιδί με Αναπηρία.

Στο bazaar θα πωλούνται, χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια, πορσελάνες, χειροποίητες, διακοσμητικά είδη, ενδύματα καινούργια και μεταχειρισμένα, παιδικά ρούχα, τραπεζομάντηλα, accessories, μαρμελάδες και γλυκά, κρασιά, βιβλία, μικροί ζωγραφικοί πίνακες, από τα χέρια των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, χριστουγεννιάτικες κάρτες, καθώς και το γούρι της ΕΛΕΠΑΠ για το 2013.

Την εκδήλωσή θα πλαισιώσουν διάφορα happenings και εκπλήξεις.

Στόχος της εταιρείας είναι να κάνουν αυτό το Bazaar πόλο έλξης για όσο το δυνατόν περισσότερους διερχόμενους επιβάτες και όχι μόνο, που θα γνωρίσουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και θα το στηρίξουν με τις αγορές τους.

H ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων) γιορτάζει φέτος 75 χρόνια λειτουργίας και υπηρεσίας στα παιδιά με κινητικές αναπηρίες, φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών τους. Η ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων προγραμμάτων ολιστικής παρέμβασης για παιδιά από τη βρεφική έως την εφηβική ηλικία.

health.in.gr