Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεκατρείς χιλιάδες  ευρώ για τη φόρμα του S. Vettel

Δεκατρείς χιλιάδες ευρώ για τη φόρμα του S. Vettel

Η αγωνιστική φόρμα, (υπογεγραμμένη) την οποία φορούσε στον τελευταίο Grand Prix της χρονιάς του 2012 ο S.Vettel, πουλήθηκε σε δημοπρασία, για φιλανθρωπικούς σκοπούς έναντι 13.560 ευρώ.

Η φόρμα του S. Vettel, την οποία φορούσε στο Grand Prix της Βραζιλίας όταν πήρε τον τίτλο του 2012, «έπιασε» τη μεγαλύτερη τιμή σε δημοπρασία του οίκου Bonhams στο Λονδίνο.

Το αγωνιστικό… ένδυμα του Γερμανού τριπλού Παγκόσμιου Πρωταθλητή ήταν μέρος της συλλογής αναμνηστικών από τη Formula 1, η οποία δημοπρατήθηκε από τον οίκο Bonhams για λογαριασμό της φιλανθρωπικής οργάνωσης Wings for Life.

Η μη κερδοσκοπική αυτή οργάνωση, χρηματοδοτεί την έρευνα για τη θεραπεία παθήσεων του νωτιαίου μυελού. Έχει μέλη της, τους περισσότερους οδηγούς (εν ενεργεία ή όχι) της F1 αλλά και το σύνολο των ιδιοκτητών των ομάδων.

Στη δημοπρασία του 2012 η Wings for Life συγκέντρωσε 48.023 ευρώ.

Μια επίσης υπογεγραμμένη φόρμα, αυτή του Feranando Alonso, πουλήθηκε για 7.900 ευρώ. Στην ίδια δημοπρασία ο οίκος Bonhams πούλησε φόρμες των Michael Schumacher, Lewis Hamilton και Jenson Button, αλλά και υπογεγραμμένες φωτογραφίες, γάντια και ζελατίνες από τα κράνη των οδηγών, όλα κομμάτια από τη χρονιά του 2012.

«Ήταν μία από τις πιο ανταγωνιστικές σεζόν για τους οδηγούς «, δήλωσε ο S. Vettel και συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω γιατί τα αναμνηστικά της είχαν τόσο μεγάλη αξία για τους φίλους του sport».

«Είμαι πολύ περήφανος, που κέρδισα αυτό το πρωτάθλημα με την ομάδα της Red Bull-Renault και είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που η φόρμα μου συγκέντρωσε τόσο μεγάλες προσφορές για μια τέτοια φανταστική φιλανθρωπία.»

Ο 25χρονος S. Vettel, έγινε ο νεότερος οδηγός, ο οποίος κέρδισε τρεις παγκόσμιους τίτλους στη Formula 1.

auto.in.gr

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024