Θέλετε να πάρετε μια γεύση από Βρετανία αυτά τα Χριστούγεννα; Τότε, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, μπορείτε να περάσετε μια βόλτα από το Ζάππειο, όπου η αγγλόφωνη κοινότητα της Αθήνας υπό τη σκέπη της Αγγλικανικής Επισκοπής πραγματοποιεί το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 και μισή το μεσημέρι.

Εκεί θα μπορείτε να βρείτε αγαπημένα εδέσματα των Βρετανών (σπιτικές μαρμελάδες, κέικ, chutney και lemon curd).

Επίσης μπορείτε να βρείτε σε εκπλητικά χαμηλές τιμές:
Χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα, χειροτεχνήματα, παιχνίδια, βιβλία, CD και DVD, χριστουγεννιάτικες κάρτες, ημερολόγια και ατζέντες από το Ηνωμένο Βασίλειο και κοσμήματα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, μπορείτε να δοκιμάσετε παραδοσιακά γλυκίσματα, να απολαύσετε τον καλύτερο irish coffee της Αθήνας, να παίξετε τόμπολα, ενώ τα παιδιά σας να φωτογραφίζονται παρέα με τον Άγιο Βασίλη.

Μία εβδομάδα αργότερα, μπορείτε να διασκεδάσετε ακούγοντας παραδοσιακά αγγλικά κάλαντα και να συμμετέχετε τραγουδώντας!

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 20:00, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το πολύ επιτυχημένο «Sing-along  Messiah» στην αγγλικανική εκκλησία St Paul’s, που βρίσκεται επί της οδού Φιλελλήνων (Νο 27) στη συμβολή με την οδό Αμαλίας.

Σολίστ θα είναι οι Σοφία Καρβουνά, Έφη Μινακούλη, Αλκαίος Παπαναγής και Τζόζεφ Κετετζιάν, στο εκκλησιαστικό όργανο ο Ρόμπερτ Πιτ και διευθυντής της μικρής αυτής ορχήστρας θα είναι ο Σταύρος Μπέρης.

Σε ρόλο χορωδίας θα είναι το κοινό που θα παρευρεθεί!

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ γενική είσοδος και 3 ευρώ για τους φοιτητές προς ενίσχυση του σωματείου «Friends of St Paul’s» (Φίλοι της Εκκλησίας St Paul’s).

Λιμπρέτα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση ή προς δανεισμό (για την ανάγκες της εκδήλωσης) στην είσοδο της εκκλησίας πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.anglicanchurch.gr.

Πέννυ Μπροτζάκη e-mail: [email protected]

Πέννυ Μπροτζάκη