Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πολιτική συναντά την τέχνη στην παρουσίαση του βιβλίου «Οι Αταίριαστοι» του Θ. Νιάρχου

Η πολιτική συναντά την τέχνη στην παρουσίαση του βιβλίου «Οι Αταίριαστοι» του Θ. Νιάρχου

Εξήντα δύο συνομιλίες πολιτικών και καλλιτεχνών, προσώπων που θεωρούνται «αταίριαστα» μεταξύ τους, οι οποίες διεξήχθησαν μέσω της εφημερίδας Τα Νέα τη διετία 2010-2011, συγκεντρώνονται στο βιβλίο του ποιητή και δοκιμιογράφου Θανάση Νιάρχου, «Οι αταίριαστοι (η πολιτική συναντά την τέχνη). Εξήντα δύο συζητήσεις... με τον Θανάση Νιάρχο» (Γκοβόστης, 2012).

Εξήντα δύο συνομιλίες πολιτικών και καλλιτεχνών, προσώπων που θεωρούνται «αταίριαστα» μεταξύ τους, οι οποίες διεξήχθησαν μέσω της εφημερίδας Τα Νέα τη διετία 2010-2011, συγκεντρώνονται στο βιβλίο του ποιητή και δοκιμιογράφου Θανάση Νιάρχου, «Οι αταίριαστοι (η πολιτική συναντά την τέχνη). Εξήντα δύο συζητήσεις… με τον Θανάση Νιάρχο» (Γκοβόστης, 2012).

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί σήμερα, Τρίτη 27 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη), Αίθουσα MC3, στις 7.00 μ.μ. σε εκδήλωση που διοργανώνουν οι εκδόσεις Γκοβόστη και η εφημερίδα Τα Νέα.

Ομιλητές θα είναι: Αλέξης Τσίπρας, αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ευάγγελος Βενιζέλος, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ, Φώτης Κουβέλης, πρόεδρος ΔΗΜΑΡ, Αλέκα Παπαρήγα, γενική γραμματέας ΚΚΕ, Νίκος Δένδιας, υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Τέτσης, ζωγράφος-ακαδημαϊκός, Χρήστος Μεμής, διευθυντής εφημερίδας Τα Νέα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024