Το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ εγκαινιάζει την υπηρεσία G-επιστροφή χρημάτων, με την οποία επιτρέπει στους πελάτες κάθε καταστήματος να επιστρέψουν εντός 7 ημερολογιακών ημερών το κινητό τηλέφωνο ή το tablet που αγόρασαν και να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με τους όρους παροχής της υπηρεσίας που δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο της αλυσίδας, στην διεύθυνση e-germanos.gr, εξαιρούνται τα πακέτα καρτοκινητής, δηλαδή οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας με κάρτα SIM. Εξαίρεση αποτελούν επίσης οι αγορές με πιστωτική κάρτα.

Προσέξτε ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα με βάση το ημερολόγιο και όχι τις εργάσιμες ημέρες με βάση το παραστατικό αγοράς και η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο στο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε το προϊόν προς επιστροφή.

Ως βασική προϋπόθεση για την αποδοχή αναφέρεται ότι το προϊόν πρέπει να παραμένει σαν καινούργιο όχι όμως να μην έχει ανοιχτεί καν ή να μην έχει χρησιμοποιηθεί. «Ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει την συσκευή στην κατάσταση που την παρέλαβε και αφού προηγουμένως αποθηκεύσει και διαγράψει τυχόν δεδομένα ή προγράμματα λογισμικού που κατέγραψε ή εγκατέστησε στην επιστρεφόμενη συσκευή ή σε αποθηκευτικά μέσα αυτής», αναφέρεται σχετικά.

  • Επικροτούμε αυτούς τους όρους, αφού ουσιαστικά η υπηρεσία μας δίνει περιθώριο 7 ημερών να αναθεωρήσουμε την απόφασή μας, χωρίς φυσικά να καταχραστούμε το δικαίωμα.

Όπως ίσως έχετε ήδη δει, η υπηρεσία διαφημίζεται τηλεοπτικά με ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο. Πώς μπορεί ένας tattoo artist να βοηθήσει έναν πελάτη του, που τελικά αλλάζει γνώμη; Δείτε το βίντεο:

In.gr Τεχνολογία