Όπως είναι γνωστό το Club ΧαράZω είναι μία πρωτοβουλία της Abbott Diabetes Care για τους χρήστες μετρητών σακχάρου της εταιρείας. Στόχο έχει την χάραξη μιας νέας πορείας στην αντιμετώπιση του Διαβήτη, όχι ως ασθένειας, αλλά ως ενός διαφορετικού τρόπου ζωής. Μιας κατάστασης, που απαιτεί μεν συνεχή φροντίδα και ενημέρωση, αλλά όχι παραίτηση από τις καθημερινές χαρές της ζωής.

Με την δημιουργία του Club, η Abbott Diabetes Care καινοτομεί για ακόμα μία φορά, φροντίζοντας τόσο για τη υποστήριξη των ατόμων με Διαβήτη και την καλύτερη διαχείρισή του, όσο και για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρέος κοινού για όλα τα σχετικά θέματα.

Στα δύο χρόνια λειτουργίας του το Club ΧαράZω αυξάνει συνεχώς τα μέλη του εμπλουτίζοντας συνεχώς τα προνόμια και την υποστήριξη που προσφέρει προς τα μέλη του και τις οικογένειες τους.

Μεταξύ άλλων το «Club ΧαράZω» προσφέρει στα άτομα με διαβήτη-μέλη του:

 • Εγγύηση εφόρου ζωής σε όλα τα προϊόντα Abbott.
 • Δωρεάν αντικατάσταση των προϊόντων εταιρείας.
 • Νέο ανανεωμένο πρόγραμμα δωρεάν παροχής ταινιών σακχάρου ανάλογα με τις ανάγκες .
 • Δωρεάν εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό για το Διαβήτη.
 1. Ενημερωτικός οδηγός με τίτλο: Συμβουλές σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη. Ένας αναλυτικός οδηγός με συμβουλές και οδηγίες διατροφής για τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.
 2. Βιβλίο για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 με τίτλο: Συμβιώνοντας με το Νεανικό Διαβήτη. Ένα σημαντικό βοήθημα για τα παιδιά με Διαβήτη και για όλη την οικογένεια. 
 3. Εκπαιδευτικό DVD με τίτλο: Εσείς και ο Διαβήτης. Ένας ηλεκτρονικός οδηγός για τον Διαβήτη που αναλύει απλά και παραστατικά θέματα που αφορούν τα άτομα με Διαβήτη, απαντάει σε συνήθεις ερωτήσεις και δίνει συμβουλές που μπορείτε να αξιοποιήσετε στην καθημερινότητα σας. 
 4. Ενημερωτικό έντυπο Διαβήτης και Υπογλυκαιμία. 
 5. Ενημερωτικό έντυπο Διαβήτης και Κετόνες.
 • Δωρεάν ισοθερμική θήκη μεταφοράς για τις πένες ινσουλίνης και τον μετρητή σακχάρου.
 • Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης δεδομένων (software). Παρέχει δυνατότητα μεταφοράς και επεξεργασίας των αποτελεσμάτων από τον μετρητή σακχάρου στον υπολογιστή βοηθώντας στην καλύτερη διαχείριση του Διαβήτη. 
 • Δωρεάν ημερολόγιο καταγραφής μετρήσεων. 
 • Δωρεάν συμβουλές και βοήθεια μέσω της Γραμμής Υποστήριξης Μελών. 
 • Συνεχής ενημέρωση για ειδικές προσφορές και νέα προϊόντα.

Για όσους θέλουν να ενημερωθούν λεπτομερέστερα για την νέα φιλοσοφία αντιμετώπισης του Διαβήτη και τα πολλά προνόμια που βελτιώνουν την καθημερινή ρουτίνα των ανθρώπων με Διαβήτη και τα μέσα υποστήριξης που προσφέρονται υπάρχει η δωρεάν γραμμή υποστήριξης μελών: 800 11 222688 πανελλαδικά ή Αθήνα: 210 9985 220, Θεσσαλονίκη: 2310 472947.

Επίσης, σε λίγο καιρό θα λειτουργεί και η ιστοσελίδα του προγράμματος www.xarazo.gr, που ετοιμάζεται αποκλειστικά για τα μέλη του Club. Εκεί, θα υπάρχουν χρήσιμες συμβουλές, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, για διατροφικά θέματα με νόστιμες συνταγές και πρωτότυπα παιδικά παιχνίδια, αλλά και φωτογραφίες ή βίντεο από τις δραστηριότητες του Club.

 Το Club ΧαράZω και τα μέλη του χαράζουν ένα νέο δρόμο της ζωής με Διαβήτη.

health.in.gr