Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάζει «φωτιά» στα... καλάθια η «Bikini Basketball League»

Βάζει «φωτιά» στα… καλάθια η «Bikini Basketball League»

Η Α1 ξεκινάει, η Ευρωλίγκα ξεκινάει, τα περισσότερα διεθνή πρωταθλήματα μπάσκετ έχουν ήδη κάνει τζάμπολ, το ΝΒΑ προετοιμάζεται για τη δική του έναρξη και αυτό που πλέον αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον είναι μία εντελώς ξεχωριστή και πρωτότυπη λίγκα που λέγεται «Bikini Basketball League». Όπως καταλαβαίνετε από το όνομα, πρόκειται για το αμερικανικό πρωτάθλημα γυναικών που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων του μπάσκετ

Η Α1 ξεκινάει, η Ευρωλίγκα ξεκινάει, τα περισσότερα διεθνή πρωταθλήματα μπάσκετ έχουν ήδη κάνει τζάμπολ, το ΝΒΑ προετοιμάζεται για τη δική του έναρξη και αυτό που πλέον αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον είναι μία εντελώς ξεχωριστή και πρωτότυπη λίγκα που λέγεται «Bikini Basketball League». Όπως καταλαβαίνετε από το όνομα, πρόκειται για το αμερικανικό πρωτάθλημα γυναικών που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων του μπάσκετ.

Σύμφωνα με το «DailyGoal.gr» που παρουσίασε το θέμα, το πρωτάθλημα αρχίζει στις 3 Νοεμβρίου και στα… παρκέ θα λάβουν μέρος πανέμορφες κοπέλες με πλούσια αθλητικά, αλλά και σωματικά χαρίσματα, που βέβαια θα αγωνιστούν, φορώντας τα μπικίνι τους. Αυτή τη στιγμή έχουν δημιουργηθεί 7 ομάδες με έδρες σε 6 πόλεις των ΗΠΑ.

Στο Λος Άντζελες εδρεύουν δύο, οι Los Angeles Ice και οι Hollywood Hotties, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες είναι οι Chicago Desire, Orlando Lady Cats, Miami Spice, New York Knockouts και Atlanta Fleet Angels. Οι διοργανωτές θέλουν μια πολύ ανταγωνιστική λίγκα και για το λόγο αυτό, οι παίκτριες που θα απαρτίσουν τα ρόστερ των ομάδων θα πρέπει να ξέρουν να παίζουν μπάσκετ και βέβαια να είναι υπέροχες φορώντας τα μπικίνι τους.

Μέσω twitter η διοργάνωση διαφημίζεται σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ όπου μάλιστα ζητείται από τους κατοίκους των μεγάλων πόλεων να ψηφίσουν υπέρ της δημιουργίας νέας ομάδας. Πρώτη στη λίστα για να συνοδεύσει τις υπόλοιπες 7 ομάδες είναι η πόλη της Φιλαδέλφειας, ενώ γίνονται προσπάθειες για δημιουργία τουλάχιστον δύο ακόμη ομάδων με σκέψεις για το Ντάλας, τη Γιούτα, το Σιάτλ και τη Βοστώνη, ενώ δεν αποκλείεται και το άνοιγμα στον Καναδά, όπως συνέβη με το ΝΒΑ ή και ακόμη στο Μεξικό.

Ο ανδρικός πληθυσμός ήδη περιμένει με ανυπομονησία για την έναρξη αυτού του καυτού πρωταθλήματος και εσείς μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση μερικών από τα σούπερ κορίτσια των 7 μέχρι τώρα 7 ομάδων της λίγκας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024