Η εκδήλωση θεσμός που διοργανώνει το BCA College με τίτλο «BCA College, Career day 2012», πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο κεντρικό κτίριο του Κολλεγίου στην Αθήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή γνωστών ελληνικών αλλά και πολυεθνικών εταιρειών.

Από το πρωί τελειόφοιτοι και απόφοιτοι σπουδαστές κατέφθαναν, με σκοπό την γνωριμία τους με στελέχη της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού των επιχειρήσεων, αλλά και την επιδίωξη συνεργασίας σε θέσεις ανάλογες των σπουδών τους. Οι υπεύθυνοι προσωπικού των εταιρειών έπαιρναν μια σύντομη συνέντευξη και κρατούσαν βιογραφικά σημειώματα, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν για την αξιολόγηση των υποψηφίων συνεργατών.

Το αποτέλεσμα της εκδήλωσης ήταν διπλά θετικό, αφού οι εταιρείες γνώρισαν, κατά κοινή διαπίστωση, υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου μελλοντικά στελέχη, αλλά και οι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι έζησαν τον σφυγμό της αγοράς, παρουσιάζοντας παράλληλα τα προσόντα τους.

Οι καλεσμένοι από τις εταιρείες είχαν ακόμη την δυνατότητα κατά την διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να γνωριστούν με τα στελέχη των άλλων εταιρειών.

in.gr