Στη νέα ταινία musical, η Barbie πρωταγωνιστεί ως η πριγκίπισσα Τόρι! Νέο πρόσωπο της ταινίας, η φίλη της, ποπ σταρ Κέιρα! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα!
Κάντε κλικ και κερδίστε Πλούσια δώρα Barbie!

Όταν η Κέιρα, αγαπημένη ποπ σταρ της Barbie, έρχεται στο κάστρο για να δώσει συναυλία, οι δύο τους συναντιούνται και αμέσως γίνονται κολλητές φίλες, καθώς καταλαβαίνουν πόσα κοινά έχουν! Η καθεμιά εύχεται να μπορούσε να ζήσει τη ζωή της άλλης!

Η Τόρι εύχεται να μπορούσε να ζήσει την συναρπαστική ζωή μιας ποπ σταρ και η Κέιρα να ξεφύγει από την απαιτητική της ζωή και να ζήσει την άνετη ζωή μιας πριγκίπισσας. Με τη βοήθεια του μαγικού μικρόφωνου της Κέιρα και της μαγικής βούρτσας μαλλιών της Τόρι, οι δύο πρωταγωνίστριες, καταφέρνουν να πάρει η μία τη μορφή της άλλης και να ζήσουν το όνειρό τους, χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα!

Η Τόρι ως ποπ σταρ Κέιρα, μπορεί επιτέλους να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να τραγουδήσει και να χορέψει στη σκηνή! Ταυτόχρονα η Κέιρα ως πριγκίπισσα Τόρι, απολαμβάνει την πριγκιπική ζωή με όλες τις πολυτέλειες της!

Με αυτή τη μεταμόρφωση, η Τόρι καταφέρνει να ξεπεράσει τους φόβους της, να τραγουδήσει και να χορέψει μπροστά σε κοινό και η Κέιρα, μέσα από τη ζωή στο παλάτι, μαθαίνει να είναι ανιδιοτελής και να βοηθά!
Όσο όμως τα κορίτσια απολαμβάνουν το όνειρό τους, ο μάνατζερ της Κέιρα, ο Λίαμ, μαθαίνει το μυστικό του βασιλείου: την ύπαρξη μαγικών λουλουδιών τα οποία παράγουν μεγάλα διαμάντια και είναι η πηγή ζωής του βασιλείου! Τυφλωμένος από ματαιοδοξία, ο Λίαμ απαγάγει την Τόρι, η οποία όμως είναι η Κέιρα, με σκοπό να τον καθοδηγήσει στο παλάτι για να βρει και να κλέψει το διαμαντένιο φυτό!

Θα καταφέρει άραγε η πραγματική Τόρι να σώσει τη φίλη της, το βασίλειο και να τραγουδήσει πρώτη φορά μόνη της μπροστά σε όλους τους θαυμαστές της Κέιρα;

Κάντε κλικ στη φωτογραφία και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ταινία

Επίσημη ιστοσελίδα


Κάντε Like στη σελίδα της Ψυχαγωγίας στο Facebook

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι Βάσια Ζαχαροπούλου και Χαρίκλεια Χατζησαββίδου.

Η συνέχεια στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου, σε μια ταινία γεμάτη ολοκαίνουργια τραγούδια Barbie!

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΑ BARBIE ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ