Ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών, μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών και Diplomas προσφέρει το City Unity College στην Ελλάδα, ακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς. Πρόκειται για περισσότερα από 40 διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα στις εξής ειδικότητες:

Bachelors και Masters
Business, Λογιστική, Πληροφορική, Networking/ Telecommunications, Παιδαγωγικά, Ψυχολογία, Αθλητικές Επιστήμες – Προπονητική, Τουριστικά, Ξενοδοχειακά, Ναυτιλιακά, Μετάφραση, Διερμηνεία, Διεθνείς Σχέσεις, Επικοινωνία και Social Media.

Diplomas
Γραφιστική, Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων, Δημοσιογραφία, Μετάφραση, Social Media.

Κάθε Bachelor, Master ή Diploma του City Unity College αποτελεί εγγύηση γνώσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε διεθνές επίπεδο, λόγω της ποιοτικής εκπαίδευσης, του ευέλικτου σχεδιασμού των προγραμμάτων σπουδών και της δυνατότητας εσωτερικής μετακίνησης των φοιτητών στα παραρτήματα των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων, ανά τον κόσμο.

Συνεργασίες με Αμερικάνικα και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια

Το City Unity College ιδρύθηκε το 1999 ως παράρτημα του City University of Seattle και από το 2010 λειτουργεί ως αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης (ΚΕΜΕ). Σήμερα το Κολλέγιο έχει διευρύνει τις ακαδημαϊκές του δραστηριότητες, προσφέροντας ευρύ φάσμα καινοτόμων ειδικοτήτων σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένα αμερικανικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια:

– City University of Seattle (Ηνωμένες Πολιτείες)
– University of Strasbourg (Γαλλία)
– Liverpool John Moores University (Μεγάλη Βρετανία)
– University of Wales (Μεγάλη Βρετανία)

Το City Unity College είναι επίσης πιστοποιημένο κέντρο του Edexcel

Καρεμπέ, Γιαννάκης, Μανωλάς στο City Unity College

Την προηγούμενη χρονιά πολλοί ήταν οι αθλητές και παράγοντες του Αθλητισμού που ήταν καλεσμένοι των σπουδαστών Αθλητικής Δημοσιογραφίας του City Unity College και μίλησαν μαζί τους για τουλάχιστον δύο ώρες ο καθένας.

Παναγιώτης Γιαννάκης, Κριστιάν Καρεμπέ, Ντάρκο Λάζοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Στέλιος Μανωλάς, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Μπουρούσης, Βλάσσης Τσάκας, Γιάτσεκ Γκμοχ, Νίκος Καραχάλιος, Γιώργος Σιγάλας, Γιώργο Αμανατίδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος κ.α.

Σκοπός των σεμιναρίων που έγιναν στην αίθουσα διδασκαλίας ήταν οι σπουδαστές να εξοικειωθούν με τους ανθρώπους του Αθλητισμού μιλώντας μαζί τους, αλλά και να διδαχτούν πώς οι αθλητικοί δημοσιογράφοι παίρνουν τις συνεντεύξεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι σπουδαστές της Αθλητικής Δημοσιογραφίας του City Unity College μαθαίνουν ήδη κατά τη διάρκεια των σπουδών τους τις απαιτήσεις του επαγγέλματος που έχουν επιλέξει.

in.gr