Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Τέρι από την εθνική Αγγλίας: «Μου ραγίζει η καρδιά, αλλά...»

Τέλος ο Τέρι από την εθνική Αγγλίας: «Μου ραγίζει η καρδιά, αλλά…»

Την απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική Αγγλίας, ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ο Τζον Τέρι, είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» στο βρετανικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, όσοι έχουν παρακολουθήσει την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης που του έχει «χρεωθεί» εδώ και περίπου ένα χρόνο, γνωρίζουν ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του. «Η FA δεν μου άφησε περιθώρια με τη στάση της στο θέμα του ρατσισμού. Μου ραγίζει η καρδιά, αλλά αποσύρομαι από την εθνική ομάδα. Εύχομαι στον Ρόι Χότζον και τους υπόλοιπους διεθνείς καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις» έγραψε στην επίσημη ανακοίνωσή του, ο Τέρι.

Την απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική Αγγλίας, ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ο Τζον Τέρι, είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» στο βρετανικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, όσοι έχουν παρακολουθήσει την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης που του έχει «χρεωθεί» εδώ και περίπου ένα χρόνο, γνωρίζουν ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

«Η FA δεν μου άφησε περιθώρια με τη στάση της στο θέμα του ρατσισμού. Μου ραγίζει η καρδιά, αλλά αποσύρομαι από την εθνική ομάδα. Εύχομαι στον Ρόι Χότζον και τους υπόλοιπους διεθνείς καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις» έγραψε στην επίσημη ανακοίνωσή του, ο Τέρι.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι μετά την αναμέτρηση της ΚΠΡ με την Τσέλσι, στο «Λόφτους Ρόουντ» για την Premier League, ο Τζον Τέρι, κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Άντον Φέρντιναντ, κάτι που στο δικαστήριο, καταρρίφθηκε.

Ωστόσο, η όλη υπόθεση προκάλεσε τριγμούς στην εθνική Αγγλίας, ενώ η παραίτηση του Φάμπιο Καπέλο, έφερε και την καθαίρεση του άσου της Τσέλσι από την αρχηγία, ενώ υπήρξε και κόντρα με τον Ρίο Φέρντιναντ, αδερφό του Άντον.

Και παρά το γεγονός ότι το πολιτικό δικαστήριο δικαίωσε τον Τέρι, η ενημέρωση από την FA πως θα διενεργούσε δική της ανεξάρτητη έρευνα στο περιστατικό προκειμένου να εξετάσει εάν πρέπει να επιβληθεί ποινή στον Τέρι, έδωσε συνέχεια στην ιστορία.

Στο πρόσφατο ματς της ΚΠΡ με την Τσέλσι, ο Τέρι εισέπραξε την απόρριψη από τον Φέρντιναντ, δίνοντάς του το χέρι, χωρίς όμως να λάβει ανταπόκριση και φτάνουμε στην αποψινή ενέργεια του διεθνή κεντρικού αμυντικού, ο οποίος πήρε την απόφαση να μη φορέσει ποτέ ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024