Η αγαπημένη των κοριτσιών Barbie επιστρέφει με παρέα! Μια ποπ σταρ, η νέα της φίλη, αλλά σε ποπ σταρ μεταμορφώνεται και η ίδια! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα αλλά και πλούσια δώρα Barbie!
Στη νέα ταινία musical «Barbie: Η πριγκίπισσα & η ποπ σταρ», η Barbie πρωταγωνιστεί ως η πριγκίπισσα Τόρι, μια πριγκίπισσα που ονειρεύεται να ξεφύγει από τη ζωή στο κάστρο και τα καθήκοντα της και να ζει διασκεδαστικά όπως η αγαπημένη της ποπ σταρ Κέιρα! Όταν η Κέιρα, έρχεται στο κάστρο για να δώσει συναυλία, οι δύο τους συναντιούνται και αμέσως γίνονται κολλητές φίλες, καθώς καταλαβαίνουν πόσα κοινά έχουν! Η καθεμιά εύχεται να μπορούσε να ζήσει τη ζωή της άλλης!
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ
Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στη 13:00, στο ΑΘΗΝΑΙΟΝ CINEPOLIS, Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα.

Στη 13:00 θα γίνει ένα live πρόγραμμα της τραγουδίστριας Demy και στις 13:30 θα αρχίσει η ταινία.

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Η Τόρι εύχεται να μπορούσε να ζήσει την συναρπαστική ζωή μιας ποπ σταρ και η Κέιρα να ξεφύγει από την απαιτητική της ζωή και να ζήσει την άνετη ζωή μιας πριγκίπισσας . Με τη βοήθεια του μαγικού μικρόφωνου της Κέιρα και της μαγικής βούρτσας μαλλιών της Τόρι, οι δύο πρωταγωνίστριες, καταφέρνουν να πάρει η μία τη μορφή της άλλης και να ζήσουν το όνειρό τους, χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα!
Η Τόρι ως ποπ σταρ Κέιρα, μπορεί επιτέλους να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να τραγουδήσει και να χορέψει στη σκηνή! Ταυτόχρονα η Κέιρα ως πριγκίπισσα Τόρι, απολαμβάνει την πριγκιπική ζωή με όλες τις πολυτέλειες της!

Με αυτή τη μεταμόρφωση, η Τόρι καταφέρνει να ξεπεράσει τους φόβους της, να τραγουδήσει και να χορέψει μπροστά σε κοινό και η Κέιρα, μέσα από τη ζωή στο παλάτι, μαθαίνει να είναι ανιδιοτελής και να βοηθά!
Όσο όμως τα κορίτσια απολαμβάνουν το όνειρό τους, ο μάνατζερ της Κέιρα, ο Λίαμ, μαθαίνει το μυστικό του βασιλείου: την ύπαρξη μαγικών λουλουδιών τα οποία παράγουν μεγάλα διαμάντια και είναι η πηγή ζωής του βασιλείου! Τυφλωμένος από ματαιοδοξία, ο Λίαμ απαγάγει την Τόρι, η οποία όμως είναι η Κέιρα, με σκοπό να τον καθοδηγήσει στο παλάτι για να βρει και να κλέψει το διαμαντένιο φυτό! Θα καταφέρει άραγε η πραγματική Τόρι να σώσει τη φίλη της, το βασίλειο και να καταφέρει να τραγουδήσει πρώτη φορά μόνη της μπροστά σε όλους τους θαυμαστές της Κέιρα;

Κερδίστε επίσης συλλεκτικά δώρα!

Βιβλία – compupress ΟμπρέλεςΣχολικά είδη – paxos
Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία.

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Η συνέχεια στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου, από την Audio Visual, σε μια ταινία γεμάτη ολοκαίνουργια τραγούδια Barbie!