Ουρές σχηματίζονται μέρες πριν τοποθετηθεί το iPhone 5 στις προθήκες των Apple Store στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και σε άλλα καταστήματα με προϊόντα της Apple στις 22 πρώτες χώρες που θα το παραλάβουν. Γιατί θα κατασκήνωνε όμως κανείς μπροστά σε ένα Apple Store; Δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;

  • Ο Χάζεμ και ο Σάιτζ στήθηκαν έξω από το Apple Store στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, οκτώ ημέρες νωρίτερα από την 21 Σεπτεμβρίου για να προωθήσουν το app της νεοσύστατης εταιρείας τους, το Vibe που δίνει την δυνατότητα επικοινωνίας σε όλους όσοι συγκεντρώνονται κάπου για τον ίδιο σκοπό (όπως, στην γραμμή αναμονής για το iPhone 5).
  • H Τζέσικα και η Κίνεν πληρώνονται (όπως και πέρσι, όταν είχαν κατασκηνώσει επί 17 ημέρες έξω από ένα Apple Store για να πάρουν πρώτες το iPhone 4S) από την Gazelle, μια επιχείρηση που αγοράζει κατ’εξακολούθηση iPhone κάθε φορά πριν κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο και πληρώνει το iPhone 5 για τους πέντε πρώτους στην σειρά (δείτε τους όρους σε pdf!). Ο λόγος που μπήκαν από τις πρώτες στην σειρά δεν ήταν αρχικά αυτός, αλλά όταν εμφανίστηκαν οι άνθρωποι της Gazelle δεν αρνήθηκαν την αξιόλογη αμοιβή.
  • Η Τζάκι, ο Μπράιαν και ο Τζόζεφ θα δέχονταν ευχαρίστως να ντυθούν στα πορτοκαλί χρώματα της Gazelle, να σταθούν στην ουρά και να φύγουν με το iPhone 5 που τους πληρώνει η εταιρεία. Η Τζάκι ήθελε το νέο iPhone, όμως θα το πούλαγε μονομιάς σε κάποιον λίγο περισσότερο ανυπόμονο με περισσότερα χρήματα στην τσέπη. Ο Μπράιαν και ο Τζόζεφ είναι νεαροί μουσικοί που ήλπιζαν σε λίγη δωρεάν δημοσιότητα, η πρόταση της Gazelle όμως ήταν αρκετή (αφού ο Χάζεμ και ο Σάιτζ ήταν εκεί για το δικό τους σκοπό).

Το iPhone 5 παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης και μέχρι την Κυριακή, όταν ο δημοσιογράφος του Fortune τους πλησίασε, είχαν ήδη κατασκηνώσει επτά άνθρωποι.

In.gr Τεχνολογία