Το in.gr, η μεγαλύτερη ελληνική πύλη στο διαδίκτυο, σας προσφέρει έναν πλήρη Οδηγό για την Παιδεία με έμφαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Από τους τελειόφοιτους του Λυκείου που με τη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων ετοιμάζονται να γυρίσουν μια νέα σελίδα στη ζωή τους, μέχρι τους φοιτητές και τους εργαζομένους που αναζητούν μεταπτυχιακές σπουδές ή/και επιμόρφωση, το in.gr είναι σε θέση να σας παρέχει έγκυρες απαντήσεις και διευκρινίσεις σε όλα τα ζήτημα σπουδών που σας απασχολούν.

Καθώς ο χώρος της Παιδείας προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές και διεξόδους, ο Οδηγός για την Παιδεία του in.gr, για την αποτελεσματικότερη ενημέρωσή σας, έχει διαιρεθεί σε τέσσερις βασικές ενότητες:

Οι θεματικές αυτές υποστηρίζονται από πληθώρα πηγών και συνδέσεων. Με άλλα λόγια, πρόκειται για έναν δυναμικό οδηγό που ανανεώνεται τακτικά και συστηματικά και περιλαμβάνει περισσότερα από 250 άρθρα ειδικών, αλλά και διαδραστικές βάσεις δεδομένων.

Στον Οδηγό, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να διερευνήσει τις επιλογές του για σπουδές στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, να μελετήσει όλα τα Προγράμματα Σπουδών των ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ, να αναζητήσει Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών και Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, να βρει πληροφορίες για τη χρηματοδότηση και το κόστος των σπουδών του, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τα επαγγέλματα του μέλλοντος, καθώς και να ενημερωθεί για τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, αλλά και να προβληματιστεί μαζί με κορυφαίους επιστήμονες για το μέλλον των επιστημονικών σπουδών.

in.gr