Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα OTE Double Play Economy, με το οποίο συνδυάζει τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο Ίντερνετ. To ΟTE Double Play Economy περιλαμβάνει σύνδεση ADSL έως 2Mbps, 210 λεπτά ομιλίας για εθνικές κλήσεις, 30 λεπτά προς κινητά. Χρεώνεται με έκπτωση 5 ευρώ το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες, και προϋποθέτει δωδεκάμηνη παραμονή στο πρόγραμμα.

Το ΟΤΕ Double Play Economy έρχεται να προστεθεί στα δύο νέα προγράμματα ΟΤΕ Double Play Απεριόριστα, που ήδη διαθέτει η εταιρεία στους πελάτες της, στο πλαίσιο της «νέας εποχής τιμών ΟΤΕ».

Mε κάθε νέα σύνδεση, o OTE δεν χρεώνει το τέλος ενεργοποίησης, τον ασύρματο εξοπλισμό, παρέχει 5 λογαριασμούς e-mail, πρόσθετες υπηρεσίες, όπως 100 SMS/μήνα, web mail, αυτόματες ειδοποιήσεις μέσω SMS, από το «OTE Conn-x Tools» και δύο μήνες ΟΤΕ Conn-x Secure.

Για τα προγράμματα ΟΤΕ Double Play Economy, το βήμα χρέωσης για τις κλήσεις σε σταθερά και κινητά, είναι ανά λεπτό. Μετά την εξάντληση του προπληρωμένου χρόνου, όλες οι κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα (αστικές και υπεραστικές) θα χρεώνονται με 0,04305 € ανά λεπτό, ενώ όλες οι κλήσεις προς εθνικά κινητά, θα χρεώνονται με 0,0984 € ανά λεπτό. Σε περίπτωση διακοπής πριν από την πάροδο του 12μηνου, χρεώνεται εφάπαξ τέλος αποδέσμευσης €85.

Πρόγραμμα: Νέο ΟΤΕ Double Play Economy
Conn-x: 2 Mbps
Σταθερά (αστικά/ υπεραστικά): 210’
Κινητά: 30’
Τιμή Προσφοράς/Μήνα: € 21,90
Τιμή Τιμοκαταλόγου/Μήνα: € 26,90
Μήνες Προσφοράς: 6


Πρόγραμμα: ΟΤΕ Double Play 2 Απεριόριστα

Conn-x: 2 Mbps
Σταθερά (αστικά/ υπεραστικά): Απεριόριστα
Κινητά: –
Τιμή Προσφοράς/Μήνα: € 26,90
Τιμή Τιμοκαταλόγου /Μήνα: € 31,90
Μήνες Προσφοράς: 6


Πρόγραμμα: ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα

Conn-x: έως 24 Mbps
Σταθερά (αστικά/ υπεραστικά): Απεριόριστα
Κινητά: –
Τιμή Προσφοράς/Μήνα: € 31,80
Τιμή Τιμοκαταλόγου /Μήνα: € 36,80
Μήνες Προσφοράς: 6

Οι παραπάνω προσφορές απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους συνδρομητές και διατίθεται καλώντας δωρεάν το 13888, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE – COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του www.ote.gr

In.gr Τεχνολογία