Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Volvo S60 Polestar: Ένας θερμός πολικός αστέρας

Volvo S60 Polestar: Ένας θερμός πολικός αστέρας

Η ισχυρότερη έκδοση του S60 δίνει μια πρώτη γεύση της παρουσίας της, κρατώντας κρυφά τα χαρτιά της που, όμως, προοιωνίζονται "δυνατά".

H ισχυρότερη έκδοση του σουηδικού sedan δίνει το στίγμα της, κλείνοντας το μάτι στο φακό, εν όψει της επίσημης πρεμιέρας της η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου στο πλαίσιο του Gothenburg City Race.

Μέχρι στιγμής τα μόνο στοιχεία που προκύπτουν για την sport έκδοση, αφορούν την εξωτερική εμφάνιση η οποία παρουσιάζεται αισθητά αιχμηρότερη, χάρη στην ανασχεδίαση της γρίλιας, το νέο προφυλακτήρα, καθώς και τις ζάντες με το νέο μοτίβο. Σε αυτά προστίθεται η αισθητά μικρότερη απόσταση του μοντέλου από το έδαφος ενώ την εμφάνιση συμπληρώνουν λεπτομέρειες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Ο κινητήρας που θα εξοπλίσει το Volvo S60 Polestar εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο, ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την αιχμηρότερη έκδοση του σουηδικού sedan να έχει ισχύ που θα αγγίζει τους 400 ίππους.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024